Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudik nekem, valyon ez az en hibám?
Mme Chauchat
En nem azt mondom hogy kis db vagyok de nem vagyok nagy db 66kg vagyok 168cm.. A pasim a test építő 174cm es 87kg :)
Ha ha ha anyuci majd biztos kiteszi az utcára a tejelő "kisfiát" :D Én a helyében az arcába röhögtem volna, fogtalak volna téged "gyere Berni, összeköltözünk, éljük a saját életünket, pápá mutter" és ennyi.
Egyébként téged sem veregetnélek vállon hogy egy ilyen palimadárral vagy együtt... Semmi önállóság, semmi probléma megoldó képesség, de anyuci úgy manipulálja ahogy akarja. Nézz csak át a családi kapcsolatok, anyós témába, hány ilyen nő van akiknek a férje nem tud elszakadni anyucitól, azok meg ott manipulálják és használják ki ahol érik. De láthatod, az első lépéseket már meg is tettétek ebbe az irányba: hazudott az anyja javára. Gondolkozz el azon, hogy hiányzik-e ez neked...
Mme Chauchat
Elmondom neked nem sok! Vagy is számomra nem a barátom nem szereti a vékony lányokat azért jött össze velem o a nagy seggét nagy mellet szereti! es nekem van :) 85 melltartót hordok.. tudod nem vagyok kövér de van rajtam mit fogni a pasik 97%ka ezt szereti! mert hat csak a kutyák játszanak a csontokkal ;)
Tipikus kover kifogas. lebuktal.
de inkabb azt fejtsuk meg, miert nem tudsz nemet mondani az etelre es miert elsz tagadasban? Edesapaddal milyen a kapcsolatod? Valoszinuleg ot tamadod Egyszalbela, akarom mondani a Szerelmed helyett. Elhagyott titeket? Szereto neni?
Gondoltal mar arra, hogy videken kezdj uj eletet? Mar ha eppenseggel nem az vagy. Pont olyan a helyesirasod, mint egy kiskundorozsmai ismerosome, nem vagytok rokonok??
Mme Chauchat
Hallod elmondom neked nem... csak okos telefonom van itt meg nincs ékezet. :) vagy is ha gyorsan akarsz írni... te meg pont olyan pasi vagy kit soha senki nem fog szeretni se vékony se húsos se dagadt no :) igy csak a örömlányokon elhetsz nemi életet meg hat a kezeden Nah puszi ;) es jo lenne a leszállnal a földre írj egy kérdést, hogy kinek mi jön be vékony lány vagy akin van mit fogni es hat 97% kuk a husisokat fogja választani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!