Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom hazudik nekem, valyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudik nekem, valyon ez az en hibám?

Figyelt kérdés
Van egy családi vita(penz) es az anyja állandóan elveszi a pénzét(szüleivel él.) Es hat 19 éves modell kapot decemberben 1millio 50ezer Ftot! Abból mar csak 167eFt maradt, mert a szülei elkölötték.. 1-nek mikor hazudott akkor az volt, hogy nem vett a szüleinek autót de vett es hazudott hogy nem o vette en elhittem neki es mentünk a mamája hoz ott kiderült, hogy Jah hat még is ő vette... En veszekedtem vele erre ő azt mondta, hogy azért nem módta el mert veszekedtem volna vele, es inkább hazudott. 2 volt kéz pénze es azt a ruhák köze rakta es mondtam neki rakd be kártyára mert anyud el fogja lopni erre, másnap mar be raktam a kártyára es hat ez kb 2 hete volt ma kiderült megint csak a mamájanal hogy Jah mégse es az anyja tegnap ellopta...
2014. febr. 21. 19:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mme Chauchat

En nem azt mondom hogy kis db vagyok de nem vagyok nagy db 66kg vagyok 168cm.. A pasim a test építő 174cm es 87kg :)

2014. febr. 21. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha ha ha anyuci majd biztos kiteszi az utcára a tejelő "kisfiát" :D Én a helyében az arcába röhögtem volna, fogtalak volna téged "gyere Berni, összeköltözünk, éljük a saját életünket, pápá mutter" és ennyi.

Egyébként téged sem veregetnélek vállon hogy egy ilyen palimadárral vagy együtt... Semmi önállóság, semmi probléma megoldó képesség, de anyuci úgy manipulálja ahogy akarja. Nézz csak át a családi kapcsolatok, anyós témába, hány ilyen nő van akiknek a férje nem tud elszakadni anyucitól, azok meg ott manipulálják és használják ki ahol érik. De láthatod, az első lépéseket már meg is tettétek ebbe az irányba: hazudott az anyja javára. Gondolkozz el azon, hogy hiányzik-e ez neked...

2014. febr. 21. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
66 kg ennyi centihez kicsit sok. nagyanyaink ideje ota valtozott a divat, nem lehet, hogy azert marad meg az anyjanal, mert titokban a vekonylanyok.hu-n keresi elete parjat?
2014. febr. 21. 20:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazad van :/ de hát en megmondtam neki nem kell nekem olyan férj aki nem áll a maga lábán ha most össze költözünk akkor mi lesz az anyja állandóan jön es elveszi a penzt... Pl amit a ruha alól kivett azt görög utazásba fektette ahova a fia nem megy.. külön ház persze az anyjaek oda is jönnének... csak annyit látnak h hopp bőrönddel mindennel ott terem.. en pedig erre nem vagyok kiváncsi :/ mert hat rendes életet akarok élni nem egy anyost apost eltartani...
2014. febr. 21. 20:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Mme Chauchat

Elmondom neked nem sok! Vagy is számomra nem a barátom nem szereti a vékony lányokat azért jött össze velem o a nagy seggét nagy mellet szereti! es nekem van :) 85 melltartót hordok.. tudod nem vagyok kövér de van rajtam mit fogni a pasik 97%ka ezt szereti! mert hat csak a kutyák játszanak a csontokkal ;)

2014. febr. 21. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen érthető hogy nem akarod hogy a nyakatokra járjanak, ki szeretné? De ha a párodnak van egy csöpp esze akkor nem ad kulcsot, vagy ha még azt se akarjátok hogy látogatóba menjenek akkor ne is mondjátok hova költöztök! Azért már 19 évesen el kéne tudni szakadni anyuci szoknyájától, főleg ha miatta sír... Beszélj vele erről, de ha úgy látod hogy menthetetlen, én biztos hogy lelépnék. Én is vesztem már össze annyira anyámékkal hogy azt mondták menjek ahova akarok, de nem pisiltem magam alá, mert tudtam hogy ott a párom, aki még akkor is szívesen látna ha egy kartondobozban lakna. Nem féltem mert tudtam hogy itt vagyunk egymásnak és számíthatunk a másikra. Olyan mintha a te párod ezt nem érezné, vagy csak tényleg ennyire függ még az anyjától, hogy rád nem tud "egyenlő félként" nézni, mintha te nem tudnád őt úgy ellátni mint anyuci. Költözzetek el minél előbb, de ha nem kapja össze magát, hanem továbbra is ilyen gyámoltalan, én nem várnám meg amíg az anyja majd ellened kezdi hangolni.
2014. febr. 21. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
45%

Tipikus kover kifogas. lebuktal.

de inkabb azt fejtsuk meg, miert nem tudsz nemet mondani az etelre es miert elsz tagadasban? Edesapaddal milyen a kapcsolatod? Valoszinuleg ot tamadod Egyszalbela, akarom mondani a Szerelmed helyett. Elhagyott titeket? Szereto neni?

Gondoltal mar arra, hogy videken kezdj uj eletet? Mar ha eppenseggel nem az vagy. Pont olyan a helyesirasod, mint egy kiskundorozsmai ismerosome, nem vagytok rokonok??

2014. febr. 21. 20:54
 18/18 A kérdező kommentje:

Mme Chauchat

Hallod elmondom neked nem... csak okos telefonom van itt meg nincs ékezet. :) vagy is ha gyorsan akarsz írni... te meg pont olyan pasi vagy kit soha senki nem fog szeretni se vékony se húsos se dagadt no :) igy csak a örömlányokon elhetsz nemi életet meg hat a kezeden Nah puszi ;) es jo lenne a leszállnal a földre írj egy kérdést, hogy kinek mi jön be vékony lány vagy akin van mit fogni es hat 97% kuk a husisokat fogja választani ;)

2014. febr. 21. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!