Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik a férjem? (többi lent)
Megkaptuk a telefonszámlákat, és az övé magasabb a szokásosnál, pedig azt állítja hogy alig telefonál.
Megkérdeztem, hogy akkor miért ilyen sok, erre elkezdett arrogánsan magyarázni, hogy akkor ott van, kérjem le a részletes számláját...blablabla.
Aztán elment, én lekértem a számlát neten, amiről kap sms-t. Felhív, és majdnem üvölt a telefonba, hogy miért a háta mögött kérem le, mondom úgyis kapsz róla értesítést, nem?
Én nem tudom, de ha én lennék a helyébe, nagy ívbe lesz*rnám, hogy ha megnézi a részletes számlámat, mert tudom mi van rajta.
De ő miért reagál így? Mi a valószínűbb, az hogy a gyanúsítás esett neki ennyire rosszul, vagy tudja hogy lebukott?
Valamit titkol, ez biztos.
Megnézném azt a részletes számlát, és ha egy szám sokszor szerepel felhivnám.
És (ne legyen igazam) nem kizárt, hogy egy nő veszi fel.
Ez elég ok lesz a kérdezősködésre :)
Ez az agresszív visszatámadás annyira tipikus.....
(de nekem se legyen igazam)
Azt irtam Ha! egy szám többször ismétlődik.
Ha <szám> >=2 akkor felhiv
egyébként.Férjet megkérdezni:
"Miért probléma hogy lekértem a számlát?";
Amúgy meg a kutakodás is...
Ha korrekt választ akarsz legyél te is korrekt és egyenes!Ha nem mond igazat szedheti a sátorfáját és takarodhat a háztól.Mész és intézed a válást és megkapja a részét.Már ha közös vagy a tiéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!