Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tudom mit tetnek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tetnek? A ferjem folyton megbant es hazudik

Figyelt kérdés
a ferjem es en egy ideig kulon elunk szemelyes okok miatt es 1 honapban egyszer talan ketszer tudunk kettesben lenni mert gyerekunk is van ma kellett volna mennem hozza mert ugy volt hogy vasarolunk a gyereknek de o mindenfelet kitalalt direkt osszveszett velem azt mondta eroszakosan akarok vele lenni meg hogy ba..ni akarok meg ilyenek de en csak annyit akartam hogy beszelgessunk es nevetgeljunk egy kicsit nagyon faj amiket mondott es ez mindig igy van folyton megbant es szeretem ot es a gyerekem apja nem tudom mit tegyek mert mar nem birom tovabb de megbantani se akarom o hiaba ilyen velem olyan mintha szegyelne nagyon faj amiket mindott
2013. dec. 5. 10:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy fáj amit mondott. Minden embernek fájna ha ilyet mondana a párja akit szeret.

Én úgy "látom", hogy a férjed már nem akar veled lenni, nem szeret (de reméljük tévdek) mégha valaki rossz passzban van akkor sem vág ilyet a másik fejéhez!

Nem tudom miért éltek külön, de biztos megvan rá az ok, ha bővebben leírnád a dolgokat talán tudnánk érdemleges választ adni.

2013. dec. 5. 10:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele? Komolyan? Le se toj!
2013. dec. 5. 10:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, neki jó a külön élés, és nem akar már tőled semmit sem. De lehet, hogy tévedek, és csak valami bántja. Nem írtad le, mióta és miért vagytok külön, meddig tart ez még. Szoktatok őszintén beszélgetni?
2013. dec. 5. 10:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy olyan férjet aki veled van minden este, őt meg hanyagold. Attól, hogy a gyerekeid apja, nem kötelességed miatta mártírkodnod.
2013. dec. 5. 10:42
 5/19 A kérdező kommentje:
van amikor kedves es latszik hogy rajta hogy szeret de a mai betett nagyon nem ezt vartam azert vagyunk kulon mert nem jottem ki anyosommal en is arra gondolok hogy beadom a valopert mert mar nem birom tovabb belefaradtam ugy gondoltam ez csak atmeneti es van amikor tenyleg latszik mennyire szeret azt mondta ma rossz napja van amit hallottam is a hangjan de nem rajtam kene letolteni a bajat es se mason toltom le szerintem sem szeret de o valtig allitja hogy en meg a gyerek vagyunk a mindene mindig megbanja amit mond nem gondolja vegig de en mar belefaradtam lelkileg nincs kinek kibeszeljem magambol ezeket ezert kerek tanacsot toletek
2013. dec. 5. 10:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de ha anyósod miatt vagytok külön, akkor ő nem köteleződött el melletted. Ne ámítsd magad, öntsetek tiszta vizet a pohárba. Vagy együtt élés, tűzön-vízen át, vagy válás.
2013. dec. 5. 10:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval anyósnál laktok és nem jöttél ki vele? Erre nem az volt, hogy a férjeddel elköltözetetek, hanem te elmentél a gyerekkel? Ő Meg nem tett semmit?
2013. dec. 5. 10:48
 8/19 A kérdező kommentje:
ja igen azt elfelejtette irni hogy neki van meg 1 hat eves fia nekunk 1 gyerekunk van aki 10 honapos es pontosan 10 honapja elunk kulon :)
2013. dec. 5. 10:49
 9/19 A kérdező kommentje:
nem tett semmit mert nem is tehetett volna a szuleim kicsi lakasban elnek es nem szeretik a ferjem szoval itt se jo ott s jo de mar kezdett megoldodni a helyzet mert a szuleim megkedveltek hogy surun itt van es latjak hogy amugy jo ember csak vannak ilyen fura szokasai amit en csak most tapasztalok eddig nem igazan mutatta hogy milyen
2013. dec. 5. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

ja, hogy szegény nem tehetett semmit! persze, bocsánat!

végül is csak a felesége vagy, meg a gyereke anyja, de miért is?!

megérdemlitek egymást!

2013. dec. 5. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!