Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tetnek? A ferjem folyton megbant es hazudik
Figyelt kérdés
a ferjem es en egy ideig kulon elunk szemelyes okok miatt es 1 honapban egyszer talan ketszer tudunk kettesben lenni mert gyerekunk is van ma kellett volna mennem hozza mert ugy volt hogy vasarolunk a gyereknek de o mindenfelet kitalalt direkt osszveszett velem azt mondta eroszakosan akarok vele lenni meg hogy ba..ni akarok meg ilyenek de en csak annyit akartam hogy beszelgessunk es nevetgeljunk egy kicsit nagyon faj amiket mondott es ez mindig igy van folyton megbant es szeretem ot es a gyerekem apja nem tudom mit tegyek mert mar nem birom tovabb de megbantani se akarom o hiaba ilyen velem olyan mintha szegyelne nagyon faj amiket mindott2013. dec. 5. 10:21
11/19 anonim válasza:
A zsák meg a foltja! Bár kétlem, hogy sokáig együtt lesztek!
12/19 A kérdező kommentje:
nem a kritikakra vagyok kivancsi lehet normalisan is irni kimeljetek meg ettol aki ilyen helyzetben van az tudja mit elek at es igen nem volt valasztasa lehet nehez elhinni de egyenlore ezt kellett tenni
2013. dec. 5. 11:15
13/19 A kérdező kommentje:
arra rajottem hogy nem mert en leszek az aki lepni fog:)
2013. dec. 5. 11:17
14/19 anonim válasza:
Háát Figyelj ez már eleve rossz.Apámnak is volt olyan periódusa amikor imádott engem és anyukámat és volt rossz napja amikor nagyon trágár szavakat vágott hozzánk. Aztán persze sajnálta a dolgot és nem győzött bocsánatot kérni. Persze a jó napjaiból egyre kevesebb lett a végén már bocsánatot sem kért. Szóval én már most látom ez nem szerelem csak megszokásból és talán a baba miatt van még veled semmi más.
15/19 anonim válasza:
Hát ha nekem ilyent mondana azért akarok vele lenni mert...akarok.Olyat ütnék a fejére,hogy neki viszont elmenne a kedve a ..szástól.jesszum minek neked ekkora bunkó tuskó pasi??
16/19 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy lehet így élni. És a gyerekét milyen sűrűn látja? Van rá esély, hogy azért hamarosan újra együtt éljetek -lehetőleg szülők nélkül- ?
A leírtak alapján én nem hiszem, hogy szeret. De azt gondolom, hogy már te se őt. A gyerek miatt kötődtök egymáshoz max. Máskülönben nem tudnátok ennyi ideje külön élni, hanem kerestetek volna jobb megoldást.
17/19 anonim válasza:
Neked ez a féreg nem a párod.
Hiába a gyereked apja. Csak a gyereknek van köze hozzá, de neked nem.
Nem szeret. A terhére vagy.
Felejtsd el, és csak a gyerekkel kapcsolatos témákban tárgyalj vele, akkor is a legszükségesebbet.
Nagy a világ, találsz magadnak olyan férfit, aki szeret, becsül és tisztel.
Ez a féreg lenéz téged és utál.
18/19 anonim válasza:
Kérdező: az a gyerek közösen tervezett volt, vagy csak te tervezted? Vagy csak úgy maradtál?
19/19 A kérdező kommentje:
tervezett gyerek volt nagyon sokaig nem jott ossze en is ezt gondolom hogy nem szeret es hogy utal ugy viselkedik velem 2 naponta jon a gyerekhez szerintem nem csak a gyerek miatt jon mert neki ugyan mindegy hamar 1 gyereket otthagyott en ezt igy latom nemtudom mi lesz ebbol este biztosan hivni fog de ha nem az se baj legalabb gondolkozom egy kicsit rengeteg hasznos dolgot irtok es igazatok is van legalabbis en igy latom en felek attolhogy 1 gyerekkel mar senkinek nem kellek vagy en nemis tudom szerettem nagyon is es ez a baj
2013. dec. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!