Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hazudik a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik a férjem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Megkaptuk a telefonszámlákat, és az övé magasabb a szokásosnál, pedig azt állítja hogy alig telefonál.

Megkérdeztem, hogy akkor miért ilyen sok, erre elkezdett arrogánsan magyarázni, hogy akkor ott van, kérjem le a részletes számláját...blablabla.

Aztán elment, én lekértem a számlát neten, amiről kap sms-t. Felhív, és majdnem üvölt a telefonba, hogy miért a háta mögött kérem le, mondom úgyis kapsz róla értesítést, nem?

Én nem tudom, de ha én lennék a helyébe, nagy ívbe lesz*rnám, hogy ha megnézi a részletes számlámat, mert tudom mi van rajta.

De ő miért reagál így? Mi a valószínűbb, az hogy a gyanúsítás esett neki ennyire rosszul, vagy tudja hogy lebukott?

2013. dec. 12. 15:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Lekérdeztem tudakozón a számokat, sajnos csak 3-at találtam meg, abból 2 nő..... az egyik a munkahelye mellett lévő városban lakik, rákérdeztem és azt mondja hogy a munkatársa felesége. Aha. Megkerestem a csajt facebookon, szerintem az egy egyedülálló nő kisgyerekkel. A másik nő pedig a munkahelyétől kb. 50 km-re lakik.
2013. dec. 12. 16:08
 12/31 anonim ***** válasza:

És most jobb?Eddig is tudtad,hogy hazudik.De,hogy miben azt nem.

Mondom.Vagyis írom,hogy vess véget ennek!

2013. dec. 12. 16:10
 13/31 anonim válasza:

szemely szerint mindig ingerulten reagalok ha gyanusitanak, mert serto az, amit felteteleznek rolam.

ha van rejtegetni valom, en inkabb higgadt probalok maradni, hogy ne leplezzem le magam

17/L

2013. dec. 12. 16:19
 14/31 anonim válasza:

# 13/13 vagyok

egyesek annyira konnyen irjak hogy vess veget neki, add ki az utjat....stb

emberek ez egy hazassag! csak ugy vegetvetni egy hazassagnak nehany gyanus telefonhivas miatt szarvashiba

2013. dec. 12. 16:24
 15/31 anonim ***** válasza:

14 csak úgy már a telefonhívások és a kutakodás miatt már nem régi az a házasság!Itt már nagyon nincs bizalom!

Akkor minek?Mindenki menjen az útjára.

2013. dec. 12. 16:26
 16/31 A kérdező kommentje:

Na, az a telefonszám tényleg a munkatársáé, csak a testvére feleségének a nevén van. A többit még nem tudom, azt mondta este ha hazajön, beírja mindet a telefonjába és akkor láthatom hogy kié.

Jajj dehogy akarok elválni, pont ezért is félek annyira hogy egyszer valaki elcsábítja :(

2013. dec. 12. 16:54
 17/31 anonim ***** válasza:
Akkor nem kutakodni kéne hanem őszintén beszélni.Nem pedig számon kérni és a GESTAPO-t játszani.
2013. dec. 12. 16:57
 18/31 A kérdező kommentje:
De én mindig őszinte vagyok... most is kérdezte hogy minek ez a cirkusz, én mondtam hogy nem cirkuszolok, csak sok a számlája, ő meg azt mondja hogy alig telefonált, ezért vagyok kíváncsi hogy akkor mire fel az a nagy összeg.
2013. dec. 12. 17:02
 19/31 anonim ***** válasza:
Milyen jo hogy nem vagyok nos...
2013. dec. 12. 17:03
 20/31 anonim ***** válasza:

"De én mindig őszinte vagyok... most is kérdezte hogy minek ez a cirkusz, én mondtam hogy nem cirkuszolok, csak sok a számlája, ő meg azt mondja hogy alig telefonált, ezért vagyok kíváncsi hogy akkor mire fel az a nagy összeg."

Nagyon..Neked nem az a bajod,hogy na az a számla.Hanem az,hogy nem tudod kivel telefonál.Tehát félsz,hogy megcsal.

ezt elmondtad neki?

2013. dec. 12. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!