Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha meg kéne tagadnod önmagad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg kéne tagadnod önmagad, hogy álmaid pasija feleségül vegyen és családot alapítsatok megtennéd?

Figyelt kérdés

Helyzet:

Megtagadni önmagad: se barátok, se társasági élet, se bulik, egyedül nem mehetsz a belvárosba, plázába. Nem telefonálhatsz, találkozhatsz régi barátaiddal. Nem öltözhetsz utcára csinosan, nem használhataz parfümöt, sminknek csak alapozó+szempillaspirál.

A férfi: szeret téged, tenyerén hordoz, szerelmes. Isteni az ágyban, tökéletes teste van. Megbízható, segítőkész. takarításban is besegít. Okos, vicces, kedves,. Férfias kívül-belül. Tisztel téged. A családod imádja. Biztosan jó apa lenne. Ráadásul szerelmes vagy belé.

Nagyon szeretitek egymást, de a férfinak elég extra elvárásai vannak. Mit tennél?

+ ha valami nem az ő elképzelései szerint történik lelkileg terrorizál.

2014. márc. 1. 07:39
1 2 3 4
 31/40 BrazenHeart válasza:

Ha valaki nem szeret úgy, ahogy vagyok, meg kellene változnom, ahhoz, hogy szeressen, akkor ő már eleve nem álmaim pasija.

Nem baj, ha nem szeret takarítani, nem baj, ha nem tökéletes, de szeressen.

2014. márc. 1. 12:55
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy könyv, nem tudom: megengedi -e a párod hogy megvásárold, vagy ha megveszed és olvasod, nem tudom mennyire érted meg a lényegét, mert itt kommentekben a válaszolók mindegyike arra próbál kísérletet tenni hogy megértsd: miről van szó, de úgy tűnik, hogy nem igazán veszed észre.

[link]

A válaszaidat olvasva néha már az jutott eszembe: nem is valós ez a kérdés, csak eszedbe jutott egy ilyen szituáció és érdekelne az emberek válasza, esetleg valami tanulmányhoz kell...

2014. márc. 1. 13:24
 33/40 A kérdező kommentje:
Nem akarom eszrevenni. Mit csinaljak? Ketsegbe vagyok esve. Felek kilepni ebbol az egeszbol. Kvara elegem van :'f most is bant es a szuleim a partjat fogjak mert angolul beszelunk es szrt se tudnak es en vagyok a hisztis. Megorulok.!!
2014. márc. 1. 15:56
 34/40 A kérdező kommentje:
Hogyan gyozzem le ? Mar megint terrorizal!:( nem sirok tobbet de meg akarom oldani. Segitsen valaki. Eltoltam magamtol mindenkit aki szeret. Nem tudok segitseget kerni toluk. :( miert vagyok ilyen gyenge? Kerlek ne bantsatok kommentben valaki irjon.;(
2014. márc. 1. 18:31
 35/40 anonim ***** válasza:
Őszintén, mit vársz? Mi nem tudunk neked segíteni, ezt magadnak kell megoldanod. Állj a sarkadra, hagyd el ezt az embert. A családodra sem támaszkodhatsz?
2014. márc. 1. 19:13
 36/40 anonim ***** válasza:

angolul beszéltek?

Arab az illető?

2014. márc. 1. 19:20
 37/40 anonim ***** válasza:

Első lépés:

Keresel egy olyan helyet, ahol nem talál meg, pl. barátnőd, rokon, kollégium, stb.

Nyilvános helyen találkozz a pasival, és ott mondd meg neki, hogy te nem akarsz ezeknek az elvárásoknak megfelelni, sőt nem is tudsz. Éppen ezért úgy gondolod, hogy mással fogja megtalálni a boldogságot, és nem veled.

Elmondod neki, hogy te így boldogtalan vagy, mert neked fáj, amikor lelkileg terrorizál.

Leszögezed, hogy részedről itt ennek vége.

Nyilvános helyen, tehát étterem, pláza, stb, ahol sok ember van, és nem rendezhet nagyjelenetet, és nem bánthat.

Aztán viharsebesen mész a "menedékedbe".

A szüleidnek elmondod, hogy nem érdekel a véleményük, nem vagy árucikk. Kérj tőlük segítséget.

Ne a lóvét nézzék, amiből ők amúgy sem részesülnek, hanem téged. Még jó, hogy nem akarnak eladni...

Ha kicsit is szeretnek, akkor megvédenek a szakítás után, mert félő, hogy ez a pasi bántani fog, zaklatni, netán tettlegességig is fajul a dolog.

Egyébként pedig semmi, de semmi közük hozzá az ég világon, hogy kivel, mikor és hogyan leszel kapcsolatban, mivel ez a te életed, és nem az övék. Ők sem akarhatják, hogy egy zsarnok mellett élj boldogtalanul, csak mert gazdag.

Legyen életed! Azt írtad, hogy tanulsz. Erre fektesd a hangsúlyt, aztán a karrieredre, és idővel saját magad biztosítod magadnak a megélhetésed, a gondtalan jövőd, és találsz egy olyan férfit, akivel együtt lehet élni.

Annyit tehetsz, hogy szakítasz a pasival, de megfontoltan, és okosan.

Egy-két napig (vagy hétig) nem jelensz meg a régi lakhelyeden, nem veszed fel a telefont, nem vagy fenn a neten, nem vagy számára többé elérhető. Biztonságod érdekében keresd fel a régi barátaidat, és kérj tőlük először tanácsot, aztán segítséget. Ha lehet, sehová se menj egyedül (ezt már úgy is megszoktad...), hogy ha az utcán keres a (volt) pasid, ne legyen ott se balhé.

Mindegy, mivel fenyeget (öngyilkosság, stb.), akkor is ragaszkodj ahhoz, hogy ennek a kapcsolatnak vége.

Ha félsz tőle, akkor talán az is megoldás, ha telefonon szakítasz vele, és hozzáteszed, hogy elutazol jó időre, hogy felejteni tudj, és mindketten le tudjátok zárni.

Csak aztán tényleg ne fussatok össze másnap a kedvenc helyén!

Előfordulhat, hogy szakítás után nem száll le rólad, ha elfajul a dolog, habozás nélkül keresd fel a rendőrséget!

Gondolom, nem csak némi zaklatásról tudsz beszámolni, és akkor egy időre hűvösre kerül.

Bocs, de a leírásodból nem úgy tűnik, hogy egy becsületes adótanácsadó, aki munkából gazdagodott meg....

2014. márc. 1. 19:58
 38/40 BrazenHeart válasza:

Szerintem nem mondunk neked újdonságot azzal, hogy minden bizonnyal Te nem vagy boldog ebben a kapcsolatban.

Az, hogy terrorizál, eltilt a barátaidtól ellentétben áll azzal az állításoddal, miszerint tisztel Téged. Ez az ember nem tisztel, hiszen akkor tisztelné a személyes szabadságodat, a barátaidat, az ízléseidet. Ő azt tiszteli, akit ő szeretne, hogy legyél. Nem téged. És ez baj, mert ez azt jelenti, hogy nem lehetsz önmagad mellette, ebben pedig hosszűtávon össze fogsz omlani. Talán most még szereted, de így az életed keserűvé fog válni. Most még kedves veled, de mi lenne, ha Te úgy döntenél, hogy elég, hiányoznak a barátaid, úgy szeretnél öltözködni, ahogy Te szeretnél, ki szeretnél ruccanni?

Én csak külső szemlélő vagyok ugyan, de ennek a kapcsolatnak így nincsen jövője. Illetve lehet, de nem szép. Egy kapcsolat nem csak szerelemről szól. Kompromisszumokról is. Azért cserébe, hogy Te ennyi mindenről lemondasz, ő mit nyújt neked? S biztos vagy benne, hogy megéri? Mi lesz, ha már elmúlik a szerelem. Össze fogsz törni, ha nem lehet normális életed mellette. Próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, mondd el neki, hogy Te így nem vagy boldog. Ha ezt ő nem hajlandó elfogadni, akkor el kell, hogy engedd ahhoz, hogy találkozhass mással, aki talán nem olyan tökéletes, de valóban tisztel, és nem szakít ki a világodból azért, hogy az övé légy, nem sajátít ki.

2014. márc. 1. 20:02
 39/40 A kérdező kommentje:

36 igen..

Koszonom a tobbi valaszt. Adok egy kis idot a dolognak. Ma beszeltunk. Koszonok mindent.

2014. márc. 1. 20:48
 40/40 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a "Lányom nélkül soha" című könyvet is ajánlhatom Neked...

Tudom nem szabad általánsosítani, de a kérdésben tükröződik hogy mi vár rád...

2014. márc. 2. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!