Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg kéne tagadnod önmagad, hogy álmaid pasija feleségül vegyen és családot alapítsatok megtennéd?
Helyzet:
Megtagadni önmagad: se barátok, se társasági élet, se bulik, egyedül nem mehetsz a belvárosba, plázába. Nem telefonálhatsz, találkozhatsz régi barátaiddal. Nem öltözhetsz utcára csinosan, nem használhataz parfümöt, sminknek csak alapozó+szempillaspirál.
A férfi: szeret téged, tenyerén hordoz, szerelmes. Isteni az ágyban, tökéletes teste van. Megbízható, segítőkész. takarításban is besegít. Okos, vicces, kedves,. Férfias kívül-belül. Tisztel téged. A családod imádja. Biztosan jó apa lenne. Ráadásul szerelmes vagy belé.
Nagyon szeretitek egymást, de a férfinak elég extra elvárásai vannak. Mit tennél?
+ ha valami nem az ő elképzelései szerint történik lelkileg terrorizál.
10. Ez e lenyeg. Sose kacsingatnek mas iranyba, mert szeretem. Nincs olyan ok amiert nekem mas kellene. Az a szomoru, hogy ez ezt ki is mutatom fele, de igy is ez van.
A barataimrol azt gondolja, hogy rossz emberek. Igazabol nem, de nem lehet valtoztatni a velemenyen.
Nem, mert ez nem élet.
Nem érti a szerelmet. Egy igazán jó pasi érti azt, hogy nem lánccal és kalitkával kell egy nőt magunk mellett tartani.
Beteges. Én nem szeretem az arany kalitkákat. Bármilyen szép és jó a férfi, ha nincs mellette szabadságom, ha megfoszt tőle, én elsorvadnék lélekben.
Inkább élnék egyedül, mint egy kényelmes börtönben... mert ez nem lenne számomra élet.
De amúgy minidig vannak jó pasik. Sok köztük olyan akivel valóban nem lennénk közös nevezőn, de azért akadt szép számmal olyan, akivel összepasszoltunk és boldogok voltunk. Tehát én nem ámítanám magam azzal, hogy azért maradsz vele mert nincs jobb. Mindig van jobb. Csak szerintem neked olyan a beállítottságod, hogy élvezed valahol ezt a terrort. (áldozat típus)
Kérdező, ez annyira nem ász ez a pasi, hogy lasszóval kell fognia a nőket, hogy mellette maradjanak. kb.
Ezt az egészet úgy hívják, hogy mézes madzag, amit a kezdetekben bevetnek a butább emberek felé.Ha meg meg van az áldozat, és annak közeli rokonysága, utána veszi át az uralmat a rabtartó.
A valóság pedig ez, és mind végig mig mellette leszel, ez is marad számodra, egész kapcsolatotok alatt:
"ha valami nem az ő elképzelései szerint történik lelkileg terrorizál."
Aztán éveket várhatsz egy királyfira, hogy legyen ahhoz elég bátor, hogy a fazon markából kiszabadítson.
Kérdező, én csak annyit mondok:
Nézd meg az Egy ágyban az ellenséggel c. filmet, ott megtalálod ezt a tipusú pasit.
Ezen mar tultettem magam igazabol. Agymosas, vagy barmi mas miatt. Lenyegtelen miert, elfogadtam. Mindig a kedveben jarok, fozok, jatszok vele stb... Csak amikor valami aprosag tortenik ugy kiakad, mintha valami oriasi dolog lenne. :(
Annyi mindent megteszek erte jobban kene ertekelnie. Es nem az lenne a lenyeg, hogy hibazok egyszer es akkor elfelejti, hogy a 2 ev amit egyutt toltottunk eddig mennyi aldozattal jart az en reszemrol.
Hiba alatt ertem, hogy elfelejtettem mondani, hogy regi bnom hivott mert szakitott a pasijaval vagy anelkul iszom egy pohar bortm,hogy megkerdezem vagy veletlen elmosolyodok amikor a kasszas fiu benazik vagy koszonok a barban a pultosnak aki ffi nemu.....
Vagy megnezek egy jo autot es nem veszem eszre, hogy a sofor meg engem nez.. Ilyan pici dolgok.
Nekem ez nem álmaim, legfeljebb rémálmaim pasija.
Senki se tudja önmagát megtagadni, ez az elképzelés is abszurd.
Amit leírtál, az meg annyit jelent, hogy egyrészt a férfinek kell szentelned az egész életed, másrészt teljesen alá kell vetni magad minden elképzelésének.
Teljesen kizártnak tartom, hogy jó apa legyen, ez egy narcisztikus zsarnok. Vagy utálni fogja a gyerekét, mert elvesz téged tőle, vagy bele fogsz rokkanni, hogy minden téren megfelelj neki, és a gyerekét is megnyomorítja az extrém elvárásaival. A maximalista, érzéketlen, erőszakos szülő mintaképe.
Jó férj sem lenne, mert egy férj nem egy csecse lábtörlőre vágyik, hanem egy feleségre, aki egyenrangú és egyenjogú vele, társa az élet minden terén.
Tartok tőle, hogy "csak" addig lesz lelki terror, amíg hozzá nem mész. Ezt ő úgy tekinti, mint egy adásvételi szerződést, ami után teljhatalmú uraddá válik. Így ha valami nem az ő elképzelései szerint alakul, hamar el fog csattanni egy-két pofon is, aztán még több. De ne legyen igazam.
Normális, ép lelkű nő úgy rúgná ki a búbánatos pi.csába, hogy a lába nem érné a földet.
Erősen mazochista, erős alárendeltségre vágyó, akaratgyenge, önállótlan nő számára, aki időnként kéri az ostort, és egy-két alapos verés a kapcsolatba belefér, lehet megfelel.
Az pedig életed legnagyobb tévedése, hogy tisztel téged és/vagy szeret.
Nem, egyáltalán nem tisztel, elvégre egyáltalán nem hajlandó semmilyen alapvető igényedet elismerni, úgy mint emberi kapcsolatok, teljes élet, és eszébe se jut, hogy elfogadja a te akaratod, a személyiséged.
Ha valaki szeret, akkor téged szeret, úgy ahogy vagy, minden jó és rossz tulajdonságoddal együtt, és nem várja el, hogy tökéletesen megfelelj egy álomképnek, amit ő kitalált. Ő ebbe az elképzelésbe szerelmes (meg önmagába), nem beléd.
Ez nem szeretet, ez uralomvágy, élvezi hogy hatalma van feletted.
Ahogy írtam, egy erősen mazochista, alárendeltségre vágyó nővel jó páros lehet. De te már most érzed, hogy extra, (véleményem szerint irreális és abszurd) elvárásai vannak, tehát hosszú távon nem fogod tudni betartani.
Ő meg vagy elenged, vagy nem... de egy ilyen pasi inkább vagy nem. Ezért akar magához láncolni házassággal.
Szerintem ennél az is jobb, ha egyedül maradsz életed végéig, minthogy egy ilyen férfi mellett éld azt le.
Mármint egy darabig... mert egy idő után nem fogsz megfelelni az elképzelésnek (ráncok, lógó cickó, ősz hajszálak), és szemrebbenés nélkül cserél le egy (vagy több) fiatalabbra. Ha a világképébe a válás nem fér bele, akkor ő szeretőt tart, te meg nyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!