Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha meg kéne tagadnod önmagad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg kéne tagadnod önmagad, hogy álmaid pasija feleségül vegyen és családot alapítsatok megtennéd?

Figyelt kérdés

Helyzet:

Megtagadni önmagad: se barátok, se társasági élet, se bulik, egyedül nem mehetsz a belvárosba, plázába. Nem telefonálhatsz, találkozhatsz régi barátaiddal. Nem öltözhetsz utcára csinosan, nem használhataz parfümöt, sminknek csak alapozó+szempillaspirál.

A férfi: szeret téged, tenyerén hordoz, szerelmes. Isteni az ágyban, tökéletes teste van. Megbízható, segítőkész. takarításban is besegít. Okos, vicces, kedves,. Férfias kívül-belül. Tisztel téged. A családod imádja. Biztosan jó apa lenne. Ráadásul szerelmes vagy belé.

Nagyon szeretitek egymást, de a férfinak elég extra elvárásai vannak. Mit tennél?

+ ha valami nem az ő elképzelései szerint történik lelkileg terrorizál.

2014. márc. 1. 07:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Azt írod, reméled, nem fog elásni.

De, el fog.

Azért vannak hisztik, dühkitörések, mert számára ez a kapcsolat része.

Ha nem adsz neki okot, ő akkor is keresni fog valamit, ami miatt kiakadhat, és adhat neked.

A nyuszika és a sapka esete.... Meleg a leves? Akkor azért. Hideg? Akkor azért. Durr egy pofon.

Gondtalan élet... El fog tartani, te meg nem dolgozol. Ezt érti alatta.

Ez sokaknak maga a Kánaán, neki meg annak a záloga, hogy a létezésed is tőle függ, elvégre nincs önálló jövedelmed, nem tudsz hová menni, nincs senkid, aki segíthetne, és azt tehet veled, amit akar. Elhagyni se tudod, el kell tűrnöd minden brutalitását.

Egyszer túllép egy határon, és egyszerűen ki fog nyírni. Aztán elhantol a villa kertjében a rózsák alá, és szeva...

2014. márc. 1. 08:28
 22/40 A kérdező kommentje:

19!

Koszonom a valaszod, rengeteg igazsag van abban amit irtal. Ennek nagy resze az en fejemben is megfogalmazodott mar.

Nincs erom elengedni ot.. Es igen gyenge vagyok ilyen kerdesekben. Neha eldurran az agyam es van, hogy szova teszem a serelmeim. Tisztelettel es olyan hangon kell beszelni vele, hogy azt o elfogadja. Ideig-oraig tudunk koztes megallapodasokat kotni de 1-2 het es visszarant.

2014. márc. 1. 08:29
 23/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugye tudod, hogy amit a "párod" csinál, az LELKI ERŐSZAK? Számomra soha nem lehetne egy ilyen pasi álompasi, mert ha nincs szabad akaratom, önállóságom, lehetőségeim, saját életem, magánéletem, személyiségem, az nem élet, azzal nem lehet boldognak lenni. Hogy érted azt, hogy "tenyerén hordoz", amikor lényegében semmit sem tehetsz, ami nem az ő boldogságának tesz eleget, meg kell adnod neki a tiszteletet, mintha egy alattvaló lennél, és ha nem így történik, ő lelkileg terrorizál téged? Ez a pasi nem szerelmes, hanem bántalmazó.
2014. márc. 1. 08:51
 24/40 A kérdező kommentje:

Mindig elvisz enni, ide-oda, kapok tole ruhat, cipot, taskat. Vigyaz ram. Olyan mint egy szemelyi testor hazon kivul. Itthon egyutt fozunk, szeretget. 4 gyereket szeretne, az elsot 2 even belul. Felesegul skar venni es par hete kerdezte, hogy masnap hozzamegyek-e. Kiakadt, hogy azt valaszoltam hogy inkabb kesobb, ha en is tokeletes formamban vagyok. Ruhat valasztok stb.

Mindig kapok tole valami apro ekszert. Nyaklancot, karkotot. Kristalyos medalokat. Ha valamire szuksegem van ahogy tudja megadja nekem, de nem hasznalom ki. Az elejen meg zavart is, hogy ennyi mindent kapok tole.

Felt engem. Allandoan igazgatja a ruham, nehogy megfazzak. Salat rak a nyakamba.

Raadas.. multkor osszeveszett a sajat"barataival" mert kezet akart velem fogni az egyik. 3 meteres tavolsagban kerulnek es csak ugy koszonnek. En kb vissza se koszonhetek. Nem akarok paraszt lenni, engem nem igy neveltek.

Es meg sorolhatnam.. Sok pozitivum van az eletunkben de van negativ oldala is. Ha szeretnek egy kis valtozast kezdetben ott van mellettem, boldogok vagyunk aztan minden a regi.

Pl: elmegyunk bulizni es addig minden oke amig nem jon oda valaki, koszon vagy nez ram. Onnantol en vagyok a hulye es az en hibam, ha valaki ramnez......

2014. márc. 1. 09:12
 25/40 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag vett magának egy szexrabszolgát, (téged), és neked fizeti a vételárat is.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy akkor is ekkora lenne-e a szerelem, ha egy átlagos szobafestő lenne a pasid, aki nem tud biztosítani neked ruhát, cipőt, luxusdolgokat, nem fog kitartani, dolgoznod kell mellette, de cserébe az elvárásai megegyeznek a fentiekkel.

Szerintem itt részedről csak az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e ennyi pénzért és a munka nélkül is gazdag, könnyű életért bevállalni mindezt. Van az a pénz, amiért engedelmes, hűséges, jó kis feleség leszel?

Ennél tovább kéne látni.

Érdekes, mióta megjelent a Szürke ötven árnyalata, azóta gombamód szaporodnak az olyan lánykák, akik a kényelmes eltartott életért cserébe hajlandóak az alárendelt szerepet vállalni egy gazdag pasi oldalán.

Tessék szépen letenni azt a ponyvát, és olvasgasd az Egri csillagokat, az Aranyembert, a Vörös és feketét, a Büszkeség és balítéletet. OK, elismerem, nem lesz benne szexjelenet.

Igazából a leírásaid meg a válaszaid alapján nem tudom eldönteni, hogy magával ragadott a regény, és most hasonló szennyes ponyvát óhajtasz írni, és itt gyűjtöd az ötleteket, vagy pedig csak simán egy pénzéhes, lusta, elkényeztetett plázapi.csa vagy, akinek az élet csúcsa, ha eltartják, azt vehet meg, amit akar, és ezért cserébe bármire hajlandó a kemény anális szextől kezdve a teljes megalázottságig.

Szánalmas vagy.

2014. márc. 1. 09:27
 26/40 anonim ***** válasza:
Szerintem pár év és arról fogsz itt panaszkodni, hogy tönkretette az életed, de nem mersz válni mert félsz tőle.
2014. márc. 1. 09:51
 27/40 A kérdező kommentje:

25.

Nem erdekel a penze. Nem azert vagyok vele... Szeretem ot es nem a penzet.

Nem olvasok ilyen konyvecskeket, hanem tanulok. ;)

2014. márc. 1. 10:48
 28/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem érted, mit akart mondani neked ezzel az a válaszoló.

Álmaid pasija éppenséggel megvásárol téged. Gondold át, ha nem lenne sok pénze, amit rád tud költeni, akkor miből éreznéd, hogy törődik veled? Abból, hogy nincs szabad akaratod, abból, hogy nem szólhatsz rajta kívül senkihez? Abból, hogy nem járhatsz el sehova, hogy nem mondhatsz neki ellent, hogy csak az van, amit ő akar? Ez neked a szerelem? Egy valódi szerelmes pasi lesi a párja minden szavát, és úgy kényezteti el, hogy közben a nő megmarad méltóságában, sőt. Te egy utolsó rabszolga vagy ebben a helyzetben. Nem veszed észre, sőt, egyenesen imponál neked az, amivel a barátod manipulál. Minél előbb feleségül akar venni, hogy minél előbb 10000%-osan magához köthessen. Minél előbb gyerekeket akar, meg is mondta, pontosan mennyit, mennyi idő alatt - ez nem úgy hangzik, mint egy közös terv, inkább úgy, mint egy előre kiadott parancs. De ha téged ezek a dolgok nem zavarnak, és szarsz arra, hogy itt mindenki próbálja felnyitni a szemed, akkor maradj ebben a "kapcsolatban" nyugodtan. Majd amikor pár év múlva rájössz, hogy a férjed metaforikusan láncon tart otthon, és még vásárolni sem mehetsz el egyedül, csak azt teheted, hogy egész nap takarítasz, gyereket nevelsz, estére ott a vacsora neki pontban amikor kéri, pont az, amit kér... és rosszabb esetben ver téged, és a gyerekeiteket is... na majd akkor jusson eszedbe ez, ahelyett, hogy új kérdést írsz ki. Ha most nem lépsz ki ebből, később sem fogsz tudni, és akkor már sokkal jobban fog bántani téged. Most még tanulsz, igen... nyilván nem tilthat meg egyszerre mindent, akkor megijednél... De azért abba gondolj bele, fog-e valaha engedni dolgozni téged... Hát nem... ott más emberekkel kerülsz kapcsolatba, nem tud téged ellenőrizni. Be leszel zárva a házatokba.

2014. márc. 1. 11:48
 29/40 anonim ***** válasza:
ILYEN IS CSAK EGY NO LEHET!!!!!!
2014. márc. 1. 11:57
 30/40 anonim ***** válasza:

Ajánlott olvasmány:

[link]

2014. márc. 1. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!