Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne az a vétség, amiért feltétlenül szakítanátok a párotokkal?
Megcsalás
Lelki bántalmazás huzamosabb ideig, a megbánás legcsekélyebb jele nélkül
Fizikai erőszak - megüt, megver. (már 1 pofon után kidobnám, pedig házasok vagyunk.) (volt erre példa korábbi kapcsolatomban, szóval nem csak a szám nagy. Azt a pasit is kidobtam miután megcsalt és még meg is ütött amikor kimondtam hogy legyen vége. Persze ledöbbent rajta hogy vissza mertem ütni, meg ordítozott...de nem érdekelt)
Ha olyan függősége van (alkoholizmus,drog,játék) amiről NEM AKAR leszokni. (Ha látom rajta hogy le akar akkor mellette vagyok és segítem, támogatom.)
ilyenek.
Egyébként meg elég jól ismerem és pl tudom hogy sose fordulnának elő ezek a dolgok, és az sem hogy pl nem törődik velem vagy a haverjait előtérbe helyezi. Nálunk ilyen nincs. Van a házastárs, van a család, és vannak a barátok. És senki nincs pl elhanyagolva:)
Ha megüt engem (vagy a hipotetikus gyerekemet).
Ha embert öl, és tehet róla (pl. azt nem számítanám ide, ha megy át a zöldön megengedett sebességgel, egy hülye gyalogos meg úgy dönt, hogy átmegy a piroson, és nem néz körbe).
Ha állatot kínoz.
Ha nyíltan megaláz mások előtt.
Ha vmi engem nagyon zavaró dolgot, amit már 1000x megbeszéltünk, 1001-edszerre sem tart észben - itt komolyabb dolgokra gondolok, pl. elhanyagolás vagy ha nem segítene semmit sem a házimunkában, ha mindketten dolgozunk, nem WC-ülőkére meg égve hagyott villanyra
Ha vmi olyan bűntényt követ el, ami rám is hatással van / belekever.
Ha vmi kétes anyagi döntést hoz úgy, hogy nem szól róla, és egyébként sem élünk jól (bár ez utóbbi azért nem a feltétlen kategória, attól függ, mi utána a reakciója).
Ha megverne ,vagy a csaladomra emelne a kezet..
Vagy ha at verne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!