Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti szakítanátok a párotokkal, hogyha elkezdené időnként a teljes testéről (láb is) eltávolítani (borotválni) a szőrt?
Érdekelne a véleményetek erről. Ha együtt vagytok valakivel, szerelmesek vagytok belé. Ő meg szeretné időnként leszedni magáról a szőrt, mert zavarja.
Ez valóban ennyire megbotránkoztató/ledöbbentő/felforgató/undorító?
Hát ha valaki emiatt szakít.... :O
Engem biztos nem zavarna.
:) Találkoztam már ilyen pasikkal, és nem ez volt az oka, hogy nem jöttem össze egyikkel sem. Persze én is rákérdeztem, hogy ki miért csinálja... Az egyikük a tipikus "kopasz, kigyúrt" kategória volt, ő a testépítőket utánozta, és nagyon szép és okos barátnője volt. A másik srác imádta a kosárlabdát, és ott sem túl gyakori a testszőrzet... ő is jobban érezte magát csupaszon. Neki is csinos csaja volt.
Visszatérve a kérdésre - ha szerelmes lennék belé, szerintem nem számítana annyira fontos dolognak, hogy szakítsak miatta. Én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak olyan szokásaim, amit néhány ember sokkolónak találhat, milyen jogon ítélek el így másokat? Zsák a foltját, ennyi a trükkje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!