Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon létrejöhet kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon létrejöhet kapcsolat, esetleg szerelem egy halló lány és egy siket fiú között?

Figyelt kérdés
a kérdésemet komolyan gondolom. én félek, hogy problémák adódnának, mint pl. nem értem, amit mond. ő szájról olvas, de mivel neki nincs "visszajelzés", arról, amit mond, hiszen nem hallja magát, nem beszél tisztán, és nehezen érthető. Plusz, most van egy barátom, akivel azt hiszem lezáróban van a kapcsolatom, de nem tudom, hogy jó lenne-e a másik srác miatt végleg szakítani vele. mit gondoltok? kérlek Titeket, csak normálisan válaszoljatok, nem szeretném, ha bárki is rosszat mondana erre a fiúra, csak mert nem hall.

2014. febr. 24. 08:21
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ismered a hallgass a szívedre című filmet? :) Ha nem,nézd meg kérlek,és rájössz a dolgokra.Ha tetszik neked,és amint látom csupa szépet és jót írsz róla..:)Neki is tetszel egyébként vagy most milyen kapcsolatba vagytok még?Barátság?Ne hagyj ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyszerre nehéz is. :) Sok sikert!!
2014. febr. 24. 17:25
 12/13 A kérdező kommentje:

17:25-ös válaszoló:

mindenképpen megnézem! :) igen, ő kezdeményezett :)

2014. febr. 24. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
A testi hibával élő személyek köréből kerülnek ki a legnagyszerűbb emberek. Ők azok, akik tudják értrékelni, amit kapnak az élettől, és ők azok, akik a párjuk minden rezdülését figyelik.
2014. febr. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!