Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, a barátom már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, a barátom már csak barátként szeret?

Figyelt kérdés

A barátommal alapvetően jól elvagyunk egymással, elhülyéskedünk, beszélgetünk, a mindennapi tevékenységekben többé-kevésbé egyetértünk.

Mégis van valami amit zavar, mégpedig az, hogy alig érint meg. Saját magától szinte egyáltalán, vagy csak nagy ritkán ölel, simogat, csókol meg.

Beszéltem már vele erről, azt mondta, azért mert ő nem igényli annyira ezt, mint én. A szex persze azért kell neki, de az se olyan gyakran kezdeményezi ő maga. (heti 1-2)

Mit tegyek, lehet már nem úgy néz rám, mint a barátnőjére?

(pedig csinos vagyok, figyelek is erre)

2014. febr. 23. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2014. febr. 23. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha eleinte is így viselkedett,akkor valószínűleg ő ilyen típus,viszont ha nem,csak az utóbbi időben,akkor baj van.Ez utóbbi esetben eltávolodott kicsit tőled,ami talán azért van,mert nem vagy már számára kihívás.Kérdezz rá,nem-e ez az oka esetleg.
2014. febr. 23. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval megunt...Mit lehet tenni ilyen esetben? Lehet egyáltalán?
2014. febr. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!