Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövérebb lánynak is van esélye a szerelemre?
Köszönöm!
Holnap küldök képet!
Nem mondom hogy nem bántanak a megjegyzések, de sajnos amit egy PCO gyanúsnak át kell élnie, azt majd csak az fogja tudni átérezni, aki maga is kerül ilyen hekyzetbe.
Amúgy szeretek mozogni, pl. biciklizni, focizni, úszni, szóval remélem rendberakják a hormonháztartásomat és sikerül lefogynom. A remény hal meg utoljára:)
Az összes kövérebb nő ismerősöm közül (van azért néhány) egyetlen egynek nincs kapcsolata. A legtöbben évtizedek óta boldog házasságban, vagy évek óta boldog kapcsolatban élnek és nem a kapcsolatuk ideje alatt híztak meg, hanem már így ismerte meg őket a párjuk. Van, akinek hozzá hasonlóan testes párja van, van, akinek magas vékony, sőt, van egy, akinek sportos.
Szóval ha valaki azt mondja, hogy nincs, azt itt és most körberöhögöm. :D
Az egyszer biztos, hogy nem ez a legnépszerűbb alkat és hogy sok férfi inkább a vékonyabbakat kedveli, de ettől még megvan az esélyük egy jó párkapcsolatra a ducibbaknak is.
Ráadásul most nálad kiderült, hogy a hízást egészségügyi probléma okozza, kezelni kell és hátha helyreáll a testsúlyod is.
Nézd. Én 68kg vagyok 163cm-hez. Most fogom végig járni az endokrinológia procedúráit, mert akad probléma bőben. Fél éve 10kg-ot híztam, úgy, hogy előtte igen keményen megpróbáltam leadni a feleslegemet, hozzáteszem sikerrel. Sokszor már túlhajszoltam magam sportban, de akkor jól éreztem magam a bőrömben. A munkahelyemen állandóan megkapom, hogy milyen egy tehén vagyok, az önbizalmam jelenleg 0, de! Ettől függetlenül, tudom, hogy van esélyem és lesz, előbb utóbb rendbe jövök.
Fel a fejjel, 16 éves vagy, most próbálgatod, hogy mi a legjobb neked és a testednek. A lényeg, hogy kivizsgálnak és egyre jobban fogod érezni magad. A legfontosabb, hogy ne hagyd az önbizalmadat a béka feneke alá vakarni és neked is lesz valakid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!