Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövérebb lánynak is van esélye a szerelemre?
Köszönöm a gyors válaszokat!
165/79 kg vagyok. Sajnos nemrég kiderült, hogy magas a TSH szintem, elküldtek endokrinológiai vizsgálatra. Azt mondták emiatt lehetek elhízva.
A legrosszabb, hogy pl. Facebookon sokan mondjak, hogy szép az arcom, jók a képeim, de élőben eddig senkivel nem mertem találkozni, nagyon félek hogy csalódnának a fiúk.:(
16/l
Mutatsz a testedről képet?
Arc nélkül csak testről?
Érdekelne az eloszlás, az, hogy mennyire látszik, meg ilyenek.
Hát a pajzsmirigyprobléma tényleg elég kellemetlen, én is nyögvenyelek vele. Mozogj sokat, jót fog tenni, meg pörgesd az anyagcserédet teákkal, rostos ételekkel, lesz önbizalmad is, aztán nem fogsz agyalni ezen, és a fiúk is észre fogják ezt venni. Nagy harc lesz, de hajrá!
Egyébként én már túl vagyok azon, hogy minden tuloknak elmagyarázzam, mennyire keveset eszem, és nem, nem hamburgert meg csokit vacsorázom, mégis így vagyok. ha lesz arra érdemes, majd neki elmeséled. Az empátiára képtelenekkel meg nem kell törődni. nekik kell leviselniük magukat nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!