Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok pasiknál előfordul, hogy sírtok filmen? :D
Figyelt kérdés
na szóval.. a párocskámmal megnéztük tegnap este a halálsoront, amiben tom hanks szerepel, és a pasimat figyeltem közben, figyeltem a reakcióját mert én ilyen szemfüles fruska vagyok :D és hát szóval kicsordult pár csepp könny a szeméből, de olyan jót mosolyogtam magamban mert nagyon édes volt :) lányok, a ti pasitok is van olyan, hogy elsírja magát valami nagyon jó filmen? vagy ha pasi olvassa, akkor ti is leírhatnátok, hogy volt-e már olyan film, amin nem bírtátok tovább, és eltört a mécses? :)2014. febr. 15. 22:42
21/23 anonim válasza:
Persze hogy volt legutóbb a Holland-Magyaron.
22/23 anonim válasza:
Jópár filmen meghatódtam már de sírni egyiken se sírtam :)
Egy valami viszont keményen megsiratott párszor..
http://www.youtube.com/watch?v=SnGHcfqGxqw
Úgy durván a 3-4. nézés után kezdett 'nedves' lenni a helyzet :D
23/23 Arnold901005 válasza:
A Hachiko tényleg ütős. Ne kínozd. :-D Én nem sírtam rajta, de tudtam volna, csak nem egyedül néztem. :-P
Egy film hozta ki egy kicsit belőlem, de az azért volt, mert olyasvalakit juttatott az eszembe, aki már nincs az élők között. De nem zokogás volt, csak kis könnyezés.
Kor: 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!