Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordul e már olyan, hogy ( lent )?

Figyelt kérdés

Sokáig nem jön össze semmit esetleg még nem is volt semmi jó sokáig .....

... majd találtok egy álomszép és miden szempontból kivalló lányt

akiről, úgy érzed nincs még egy olyan a világon,

akibe úgy beleszeretsz első látásra és úgy érzed ez eddigiek csak enyhe fellángolások voltak

akiben úgy tűnik miden jó tulajdonos meg van amit az eddigiekben hiányoltál

egyszóval maga a tökéletesség

25f vagyok még nem volt barátnőm

ügy tűnik az álmaim nője csak egy karnyújtásnyira van tőlem... csak nem tudom, hogyan nyújtsam ki azt a kart, hogy ne riasszam el miközben megfogni próbálom

2013. nov. 14. 14:46
 1/6 A kérdező kommentje:
tulajdonos = tulajdonság
2013. nov. 14. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
bizony, nem is lett jó vége
2013. nov. 14. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam se lett jó vége sajnos. Persze ez nem jelenti azt hogy nálad ne sikerülne :)
2013. nov. 14. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Még sajnos nem,pedig már jó lenne ha ez velem is előfordulna végre,ideje lenne.

22/F

2013. nov. 14. 14:53
 5/6 anonim válasza:
Jóba vagytok ? esetleg közeli ismerősök ? sztem minél többet próbálj vele beszélgetni :) aztán ha úgy érzed mondd neki h összefuthatnátok vmikor egy vmire :) psze ne így mondd de ez legyen a lényege:) az a baj h ilyen időbe már nem igen jó sétálni, mert hideg van :/ de vhova be tudtok ülni :)
2013. nov. 14. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:

megpróbáltam elhívni tegnap de... ez lett az eredménye az óta nem beszéltem vele :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__50491..

2013. nov. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!