Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok pasiknál előfordul, hogy sírtok filmen? :D
Három film alatt jött vmi bogár a szemembe mostanában:
Az egyik egy japán dráma, melynek címe Okuribito, Oscar-díjas film. A másik pedig egy koreai, A szerelem kísértete(Nae yeojachingureul sogae habnida). És a harmadik pedig, egy igaz történet alapján filmesített: Szélvészkisasszony (Yeopgijeogin geunyeo).
Volt ilyen.
Pl az "Elveszett jelentés" vége.
Én nem szoktam, de nemrég megnéztem az Emberek a havason címűt, hát, közben megtörtént.
Szóval nem kizárt.
Előfordul az ilyen :)
Én pasim is egyszer csinált ilyet :) Bár nem film volt, mutattam neki egy elég szép de egyben nagyon szomorú szerelmes történetet amin én is megkönnyeztem.
Persze kíváncsi voltam a párom véleményére így elolvastattam vele. Már így nem tudom melyik az ha kérdeznétek, ha eszembe jut holnap előkeresem a gépemen hátha még megvan.
Na szóval a barátomnak megmutattam hogy olvassa el figyelmesen. Először duzzogott hogy jaj csupa nyál meg izé, bár ő is nagyon érzelmes mert egyszer meghatódott amikor először csókolóztunk igaz csak pár örömkönnycsepp volt de aranyos volt az tőle.
Na szóval amikor végzett a történettel akkor picit megállt a lélegzete is és csak nézett, akkor kérdeztem tőle hogy "Na mi a véleményed?" Akkor beremegett a hangja és szó szerint zokogni kezdett. Egyben meghatódott de szomorú is volt hogy a történet végén hogy járt a lány meg a fiú valami olyasmi volt hogy a lányt nagyon megbántotta egy srác és a lány öngyilkos lett és a fiú mégis belátta hogy szereti és bocsánatot akart kérni de akkor már megtudta hogy a lány halott.
Nagyjából ez a történet lényege de ettől kiborult a barátom.
Igazából azért mert hirtelen saját maugat képzelte el, mivel tudom hogy van neki egy nagyon jó barátja aki szintén lány és egyszer még a kapcsolatunk elején amikor még nem ismertem úgy igazán féltékenykedtem és őt ez hatotta meg igazán mert belegondolt hogy mi lett volna ha nem beszélt volna nekem a viszonyukról hogy csak barátok és én ettől szintén becsavarodtam volna.
A barátom nagyon szeret engem, nagyon jó a kapcsolatunk de azt tudom róla hogy érzékeny lelkű és akkor belehalna ha elveszítene engem.
De a reakciója a sírása meglepett engem bár aranyos volt én is sírtam egy picit rajta de vigasztaltam. :)
De kérdező ha a pasid ilyen ne kínozd ilyenekkel.
A barátom már gyerekkorába látta a Titanicot mivel a drága nővére folyton azt nézte a barátnőivel így azon már meg sem rezzent de volt egy film szintén szerelmesekről amin picit bekönnyezett de nem zokogott rajta.
csak animén, a filmek nem elég jók az érzelmek kifejezésében
-Anohana
-Angel Beats
_Clannad After story
Exemnél volt ilyen többször is, nem tartotta nagy ügynek sem ő, sem én. Amúgy nem szokott minden apróságért sírni, de elég érzékeny.
Kérdező: tényleg ne kínozd ilyenekkel a barátodat. Szerintem is aranyos, ha egy férfi sír néha, de direkt kihozni belőle a sírást akkor is kegyetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!