Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szarmazik hatranyom abbol, hogy soha nem lesz parom?
Evek ota psziches problemakkal kuzdok,soha nem volt meg parom.Nem kaptam meg valentin napra meg mas alkalomra sem olyan cellal ajandekot,soha nem volt belem senki szerelemes,de meg kapcsolatot sem nagyon akartak tolem.Nagyon szerettem volna part,de rengeteg kudarcom volt latom mar a sors maskepp akarja igy ugy dontottem egyedul elem le az eletem.
Korombeliekkel majd egyedul szeretnek lakni.A gyerekeket szeretem,de van lehetosegem veluk foglalkozni emiatt sincs szuksegem parra.
Azon gondolkodtam,hogy azon kivul,h a tarsadalom elvarasanak nem felelek meg meg neha kinos helyzetbe kerulok milyen hatranyom szarmazik majd ebbol?!
Koszonom! :)
10-es Valaszolo:
nagyon koszonom. :) igazabol amit lairtal az az allapot mar fent all nalam... :(
Kedves Valaszolo!
Lett azota parom az evek soran nem sok ugyan,de egy nehany igen aztan szet mentunk.
Mindig jó olvasni, ha sokéves sztorik nem maradnak megválaszolatlanul.
És mire jutottál végül a kérdésben foglaltakkal kapcsolatban? Továbbra sem szeretnél párt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!