Milyen hátrányom származik abból, ha csak VGA csatlakozó van a monitoromon? A Full HD-t amúgy viszi és 22 hüvelykes.
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 15:55
1/9 anonim válasza:
Mindegy milyen a csatlakozó, csak kapcsold a géphez és kész.
3/9 A kérdező kommentje:
De sok helyen írják, hogy a d-sub csatlakozó már nagyon gagyinak számít. AMúgy megvan már 3 éve a monitor, csak megbántam ezek miatt h nem DVI-osat vettem :D
2011. dec. 29. 16:06
4/9 anonim válasza:
Igen a DVI és a HDMI digitális míg a D-sub analóg. Magától értetődik hogy a digitálisoknak jobb a képe, de meg van a monitorod nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, már megvan 3 éve. Megvagyok elégedve ígyis a képminőségével, bár nincs összehasonlítási alapom mert nem láttam még DVI-os vagy HDMI-s monitort. A megvételnél csak azt néztem, hogy tudja a Full HD-t és kész. Ez lehet, hogy hiba volt.
2011. dec. 29. 16:18
6/9 anonim válasza:
Minőségre mindenképp van különbség a vga és a dvi között, mert az utóbbi gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkezik és tisztább képet ad. Tapasztalataim szerint azért annyira nem veszélyes a helyzet. Nekem a 47 colos led tv van összekötve a géppel, vga csatlakozóval. A monitorom szintén fullhd led monitor. Először hdmi kábellel kötöttem össze a tv-t és a gépet, de ez nem volt az igazi az input lag miatt. aztán kipróbáltam egy vga kábellel és maradtam ennél a megoldásnál, ugyan is nincs akkora különbség. A kép így is gyönyörű full hd-ban.
ha jó minőségű a videokártya és a vga kábel, akkor az egész csak beszédtémának érdekes. :)
7/9 anonim válasza:
Ugyanazon a monitoron eléggé látom a különbséget a D-sub és DVI között (mindkettő rákötve ugyanarra a gépre, klónozva az elsődleges monitor. FullHD felbontásban. Homályosabb az analóg kép, mint a digitális.
8/9 A kérdező kommentje:
Én nem látom homályosnak. Bár mint írtam, nincs összehasonlítási alapom. Amúgy a VGA-m most HD4850, nemsokára pedig egy 6870-et tervezek. Tehát az elvileg jó minőségű :) A VGA kábel meg az, amit a monitorhoz kaptam.
2011. dec. 29. 16:36
9/9 anonim válasza:
Homályos? Lehet hogy rossz a D-Sub csatlakozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!