Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megengednétek a gyereketeknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megengednétek a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Ti megengednétek a majdnem 15 éves lányotoknak hogy 8 hónap után együtt aludjon a barátjával? és hogy 13:20-20:30-ig együtt legyenek? (busz időpontok)

2014. febr. 12. 19:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Dowd kollégának teljesen igaza van. Magam sem mondhattam volna jobban.
2014. febr. 12. 19:49
 12/21 A kérdező kommentje:
hát... én vagyok a lány... és tényleg nem akarok többet, csak napközben alszunk néha együtt barátommal, szeretünk együtt pihenni, mindketten elég érdekesek vagyunk és csak egymás társaságában vagyunk nyugodtak, tudunk aludni vagy pihenni, ezért szeretnék együtt aludni a barátommal, anyám nem engedi hogy egy nap 13:20-tól 20:30-ig együtt legyek vele csak 18:15-ig és azt is csak egy héten egyszer... és ez nagyon kevés nekünk... :( kíváncsi voltam hogy ti engednétek-e ezeket...
2014. febr. 12. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
mondtam, hogy megoldják napközben
2014. febr. 12. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
biztos nem tudja, hogy a nemi szervek nappal is aktivak... nem értem.
2014. febr. 12. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszerű a válasz: Mondd meg a szüleidnek, hogy ha le akarnál feküdni bárkivel, akkor úgyis lenne rá egy csomó lehetőséged. Attól, hogy valamit megtilt a szülő csak azt éri el, hogy a "gyerek" még jobban akarja azt csinálni.
2014. febr. 12. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Hát persze, nyomjunk az alig 15 éves lányunk kezébe óvszert :) Végülis a szex 15 évesen tök normális, függetlenül attól,hol csinálják...

Kérdezőnek: Nem tudom,hogy megengedném-e...Ha megbíznék a lányomban,és tényleg csak alvásról lenne szó....talán ..de nyilván csak nálam ...Tapintatos lennék,szóval nem nyitnék rájuk hírtelen meg semmi..de k.vára nem szeretném,hogy valaki a 14 éves lányomat huzogassa.:D

2014. febr. 12. 22:20
 17/21 A kérdező kommentje:
napközben szoktunk nála aludni :) nagyon szeretek összebújni vele, este is át szeretném élni ezt a nagyon jó érzést :)
2014. febr. 13. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne lányom, ez függene dolgoktól. Pl. hogy mennyire ismerem a srácot, meg ez a gyerekkel kötött bizalmon is nagyon alapul... Az én anyám bízik bennem, már 10-11 éves koromban járkálhattam haza edzésről egyedül meg ilyesmik.

De mondom, csak egy szó: BIZALOM. :)

2014. febr. 15. 02:21
 19/21 anonim válasza:
Hát szerintem nemtudom .en 13 vagyok es eggyutt alszok a barátommal 14 eves . mondjuk egy faluba lakunk.. természetesen nem szexelunk mind a ketten tudjuk hogy még nem lenne jo ..de csak hetvegen alszunk egymasnal
2014. febr. 15. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Mérlegelnék. Ha nemet mondok, akkor megoldják a hátam mögött. Úgyhogy inkább tudjak mindenről és igent mondanék.
2014. márc. 13. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!