Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom 2. szor mondta: nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 2. szor mondta: nem érzem 'azt'. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Barátommal 11hónapot voltunk együtt. Szakított velem mert már nem érzi 'azt'. Félévig játszottuk a se veled se nélküled dolgot. Kimentem kulföldre dolgozni rájött h szeret engem akar, megbánt mindent, bocsássak meg neki és h szerelmesebb belém mint eddig stb. Később kiderült h csak megijedt a komoly kapcsolat fogalmától. Hazajöttem összejöttünk megint adtam neki egy 2. esélyt.5napja megint szakitott velem mert megint rájött hogy nem érzi 'azt'. Összeköltözést akartunk, idővel házat családod. Párhónapja még azt ecsetelte mindenkinek hogy nyáron megkéri a kezem mert Én vagyok neki az igazi. (ezt most tudtam meg). Kérdezem én, ha valakiben elmult "az" akkor hogy akar elvenni valakit és hogy akar velem családot? Azthiszi h az ember ha összejön valakivel elsőnaptól a haláláig SZERELMES vagy belé. Nem alakul át ez az érzés. Ilyen lányt sose fog találni. Egyik szava üti a másikat. Ne keressük egymást. De maradjon nálam az ingyen telo h tudjunk beszélni. De minek? Összevan zavarodva nemtudja mit érez mint a legeléjén. Én ezt nemfogom ujra játszani. Sírt h vége van a kapcsolatunknak, h elveszit/elveszitett. MIÉRT CSINÁLJA EZT? SZERET? LESZ MÉG JÖVÖNK? Megint keresni fog? Mi zajlik benne? Hozzáteszem h a srácnak én voltam az egyedüli lány akivel tervezett és szerelmes volt. Én (L) -21 ő (F) -26

2014. febr. 6. 10:03
1 2 3
 21/25 Girgoy ***** válasza:
Ha 4 hónap szünetet tartottatok és utána ugyanúgy hezitál (ráadásul ő a férfi), akkor egyszerűen tök éretlen. Tartsatok 4 év szünetet, hátha addig talán megérik. Vagy találtok közben mást. Amúgy van melója? Mert egy kemény, komoly meló valamelyest segíthet az érés folyamatában.
2014. febr. 6. 12:29
 22/25 A kérdező kommentje:
van melója,vállalkozó.most december végétől-márciusig nincs munkája.él mint hal a vizben.
2014. febr. 6. 12:31
 23/25 Girgoy ***** válasza:

Hát akkor ez nem egy kemény meló, ez a "hal a vízben" semmittevés fejleszti vissza legjobban az embert, így nehezen lesz érettebb... Talán direkt is keresett ilyen munkát, ami minél kevesebb energiabefektetéssel jár. Sok ilyen típusú "vállalkozóval" találkoztam már, akik megmaradtak 40 évesen is a kamaszok fejlettségi szintjén. :( Ha Te érettebb, határozottabb vagy, akkor ebből nem igazán esélyes, hogy hosszútávú, harmonikus kapcsolat lesz.

Egyébként nem hímsoviniszta kijelentés, egyszerű tapasztalati tény, hogy azok a családok, ahol a nő a vezető, sosem lesznek harmonikus családok. A nő lehet erényes, kemény, de ha mellette egy tutyimutyi papucs van, akkor az a nőből és a férfiból is egyre inkább csak a rosszat hozza ki hosszú távon. A nő átmegy hárpiába, szenved a felelősség súlya alatt, hogy nincs valódi segítőtársa, Zram bocsá' védelmezője, elveszíti nőiességét, míg a férfi elveszíti férfiasságát, nem lehet rá támaszkodni, semmit nem tud elintézni egyedül, és szenved ettől a megalázott helyzettől, elhidegül az asszonytól, káros szenvedélyei lesznek, stb. Általában ez a forgatókönyv. Inkább keress olyan férfit, aki magabiztos, erős, vállalja a felelősséget, tud dönteni, akire lehet támaszkodni, és ez nem fogja benned sem előidézni a fenti rossz tulajdonságok kifejlődését (amelynek csíráit talán már most is tapasztalod, ha megvizsgálod magad).

2014. febr. 6. 17:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne maradj vele, mert tényleg nagyon tönkre tehet a bizonytalansága. Végül Te leszel az, akit lapátra tesznek. Inkább legyél erős és zárd le. Találsz jobbat, határozottabbat, hidd el.
2014. febr. 7. 17:08
 25/25 A kérdező kommentje:
így lesz! köszönöm
2014. febr. 8. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!