Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom 2. szor mondta: nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 2. szor mondta: nem érzem 'azt'. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Barátommal 11hónapot voltunk együtt. Szakított velem mert már nem érzi 'azt'. Félévig játszottuk a se veled se nélküled dolgot. Kimentem kulföldre dolgozni rájött h szeret engem akar, megbánt mindent, bocsássak meg neki és h szerelmesebb belém mint eddig stb. Később kiderült h csak megijedt a komoly kapcsolat fogalmától. Hazajöttem összejöttünk megint adtam neki egy 2. esélyt.5napja megint szakitott velem mert megint rájött hogy nem érzi 'azt'. Összeköltözést akartunk, idővel házat családod. Párhónapja még azt ecsetelte mindenkinek hogy nyáron megkéri a kezem mert Én vagyok neki az igazi. (ezt most tudtam meg). Kérdezem én, ha valakiben elmult "az" akkor hogy akar elvenni valakit és hogy akar velem családot? Azthiszi h az ember ha összejön valakivel elsőnaptól a haláláig SZERELMES vagy belé. Nem alakul át ez az érzés. Ilyen lányt sose fog találni. Egyik szava üti a másikat. Ne keressük egymást. De maradjon nálam az ingyen telo h tudjunk beszélni. De minek? Összevan zavarodva nemtudja mit érez mint a legeléjén. Én ezt nemfogom ujra játszani. Sírt h vége van a kapcsolatunknak, h elveszit/elveszitett. MIÉRT CSINÁLJA EZT? SZERET? LESZ MÉG JÖVÖNK? Megint keresni fog? Mi zajlik benne? Hozzáteszem h a srácnak én voltam az egyedüli lány akivel tervezett és szerelmes volt. Én (L) -21 ő (F) -26

2014. febr. 6. 10:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Elnezest,de inkabb menj vissza kulfoldre es folytasd amit elkezdtel.
2014. febr. 6. 10:28
 12/25 anonim ***** válasza:

Miért nem zavarod már el a fenébe ezt a selejtes, töketlent?

Aztán ne fogadd vissza.

2014. febr. 6. 10:54
 13/25 A kérdező kommentje:
és még azt mondja legyünk barátok..keresüsk egymást stb..MINEK????????????????????
2014. febr. 6. 10:55
 14/25 kolosszus22 ***** válasza:
Azt hiszem mind a ketten hibásak vagytok, ez történik mikor 2 határozatlan ember találkozik. Jövőtök meg valószínűleg nincs, nyűglődhetek még egymással, de értelme nincs.
2014. febr. 6. 10:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Fél az elkötelezettségtől..de megakar engem is tartani talonba.HOgyha mással nemjön össze akkor én vagyok a ments vára.jön még az én utcámba..csakmostmár erősnek kell lennem.
2014. febr. 6. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyetek barátok, mert megint el fogja veled játszani ugyanezt és gyanús, hogy te megint ugyanúgy bedőlsz neki.

Én a helyedben már megszakítanék vele minden kapcsolatot és nem is venném fel többet újra.

2014. febr. 6. 11:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Cuccainkat visszakell cserélni..megvárom még Ő keres.Én nemfogom. Utána nemfog érdekelni már..nemtudok olyan ember barátja lenni aki 2szer "játszott" az érzéseimmel..
2014. febr. 6. 11:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret téged igazán, de azért valamilyen szinten kötődik. A szerelem nem múlik el nyomtalanul. Az is elég gyakori, hogy miután az ember szakít és eltelik egy-két nap, hirtelen "nagyon-nagyon szerelmes" lesz megint. Ez azonban nem szerelem, hanem az új élethelyzettől való félelem (eddig kapcsolatban volt, most egyedülálló lett). Első komolyabb szerelme voltál? Akkor még érthető ez a bizonytalanság, ha először él át ilyen "szeretem?nem szeretem?" érzést.

Ne hagyd magad megvezetni, ennek vége van és nem lesz attól jobb, ha 20adszorra is újrakezditek akár. Ne adj új esélyt. Ugyanígy a srác is zárja le magában a kapcsolatot, ne ragaszkodjon hozzá, ha egyszer nem volt jó neki. Ne féljen a bizonytalanságtól, vállalja fel.

2014. febr. 6. 12:01
 19/25 A kérdező kommentje:
Ugy akar komoly kapcsolatot h fél tőle.. elsőnél is ezvolt tervezgettünk stb kidobott..a nem érzem 'azt szöveggel'..most is tervezgettünk megint eztmondta. Szeretni biztos h szeret csak hülye és bizonytalan és fél.
2014. febr. 6. 12:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Miért őt hibáztatod?

Neked miért nincs annyi lélekjelenléted,hogy lezárd?VÉGLEG?

Persze csak a pasi a hibás rá kell fogni meg a rózsaszín ködre.

Majd ide jönni sírni.

2014. febr. 6. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!