Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom 2. szor mondta: nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 2. szor mondta: nem érzem 'azt'. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Barátommal 11hónapot voltunk együtt. Szakított velem mert már nem érzi 'azt'. Félévig játszottuk a se veled se nélküled dolgot. Kimentem kulföldre dolgozni rájött h szeret engem akar, megbánt mindent, bocsássak meg neki és h szerelmesebb belém mint eddig stb. Később kiderült h csak megijedt a komoly kapcsolat fogalmától. Hazajöttem összejöttünk megint adtam neki egy 2. esélyt.5napja megint szakitott velem mert megint rájött hogy nem érzi 'azt'. Összeköltözést akartunk, idővel házat családod. Párhónapja még azt ecsetelte mindenkinek hogy nyáron megkéri a kezem mert Én vagyok neki az igazi. (ezt most tudtam meg). Kérdezem én, ha valakiben elmult "az" akkor hogy akar elvenni valakit és hogy akar velem családot? Azthiszi h az ember ha összejön valakivel elsőnaptól a haláláig SZERELMES vagy belé. Nem alakul át ez az érzés. Ilyen lányt sose fog találni. Egyik szava üti a másikat. Ne keressük egymást. De maradjon nálam az ingyen telo h tudjunk beszélni. De minek? Összevan zavarodva nemtudja mit érez mint a legeléjén. Én ezt nemfogom ujra játszani. Sírt h vége van a kapcsolatunknak, h elveszit/elveszitett. MIÉRT CSINÁLJA EZT? SZERET? LESZ MÉG JÖVÖNK? Megint keresni fog? Mi zajlik benne? Hozzáteszem h a srácnak én voltam az egyedüli lány akivel tervezett és szerelmes volt. Én (L) -21 ő (F) -26

2014. febr. 6. 10:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Itt azért te is ludas vagy.Főleg mert egy degenerált kislány vagy.

Nincs jövője az egésznek!

2014. febr. 6. 10:04
 2/25 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2014. febr. 6. 10:06
 3/25 A kérdező kommentje:
Létszives bővebben fejtsétek ki.köszönöm
2014. febr. 6. 10:06
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 26 évesen valaki ilyen határozatlan, az gáz. Ennek tuti nincs jövője. Keress mást.
2014. febr. 6. 10:07
 5/25 anonim ***** válasza:
Hagyjátok békén egymást, te menj vissza külföldre, és mindenki járja a saját útját.
2014. febr. 6. 10:08
 6/25 anonim ***** válasza:
TE is nagyon szeretheted ha csak úgy kimentél külföldre... Meg kellet a se veled se nélküled kapcsolat?Szerintem ott te is hibás voltál.Lehet a sok hülyeséget miatt érzi így.Azt meg,hogy a haláláig szerelmes lesz egy lányba vagy nem.Azt ne te döntsd el!OKÉ?
2014. febr. 6. 10:11
 7/25 anonim ***** válasza:

Egyszerű a helyzet. Úgy összességében megfelelsz neki, de akar egy kis szabadságot, hogy csajozzon, és ha nálad vonóbb csajt talál, akkor téged dobjon.

Ami nem szép dolog tőle, hogy közben Téged azért talonban akar tartani, hogyha mégis arra kellene ráébrednie, hogy annyira nem kell nálad jobb csajoknak, akkor hozzád visszamehessen.

2014. febr. 6. 10:13
 8/25 A kérdező kommentje:
AZért mentem ki külföldre mert ezt a se veled se nélküled,akarlak nem akarlak témát nem birtam tovább..4honapot voltam kinn ugy gondoltam ez elég arra h mindenki rendezze az érzéseit.Hazajöttem megint eljátszotta az esélyét 1 fsz..
2014. febr. 6. 10:13
 9/25 anonim ***** válasza:

Vagy te voltál ugyan olyan selejt,hogy nem tudta eldönteni mit is akar tőled.

Szerinted benned nincs hiba?

2014. febr. 6. 10:14
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem láttam a rózsaszínködtől..ugy rángatott ahogy akart.Lehet most is ezt hiszi sőt biztos, h most kicsit kiéli magát és visszaédesget.Arra várhat..tipikus:nem láttam a fától az erdőt.
2014. febr. 6. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!