Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a párom, mit tegyek?
2 eve vagyunk egyutt mostanaba lesz*ar a baratom. Rajottem a hibaimra es megvaltoztam. Erdeklodok utana, keresem nagyon szeretem. De o mostanaba nem. Alig akar talalkozni. Nem irogat stb.
Pedig mostanaba en vagyok az aki mindent megtesz erte, de regen o volt ilyen es ugymond en sza*rtam le. Nagyon megbantam. Mindig azt mondja h bezzeg o ezt ket evig turte.. Ha kerdezem akkor azt valaszolja h hagyjam mar a hulyesegeimmel es h erre nem kivancsi.
Most akkor h viselkedjek ? Felek ha ugymond enis hagyom ahogy o csinalja akkor szakit velem.
Baratom 23 eves en 22
Koszonom a valaszokat es segitsetek legy szives! :' (
"Az a valasza h nem kivancsi a hulyesegeimre/ basztatasomra"
Ha ilyet mond, akkor biztos vagy benne, hogy még együtt vagytok? Ilyen egy kapcsolatban nem nagyon fordul elő...
te már semmit nem tudsz, ha az ő gondolkodása megváltozik akkor lehet csak változás
de szerintem add el vagy cseréld el
ez egy nagyon tipikus esete hogyan kell elb.szni a kapcsolatot.
azért még ne add fel. ha valami úton módon le tudsz ülni először is beszélni vele, h te hibáztál de az nem megoldás amit csinál. ha nem szeret akkor mondja ki és akkor vége, de ha meg úgy érzi h még szeret, akkor csináljatok közös programokat, kedveskedj neki, szexben próbáljatok ki új dolgokat, egyszóval próbáljatok tüzet csiholni a kapcsolatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!