Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja magára tetováltatni a nevem! Akkor most nem szeret?
Figyelt kérdés
Azt találtam ki, hogy én az övét magamra és ő az enyémet magára. De nem akarja... :(2014. jan. 20. 22:15
21/25 anonim válasza:
Pont ezt akartam javasolni én is: szüljél neki minél előbb, akkor biztosan eléred, hogy magára tetováltassa a neved!
22/25 anonim válasza:
Pont ezt akartam javasolni én is: szüljél neki minél előbb, csak hogy magára tetováltassa a neved!
23/25 anonim válasza:
Micsoda egy érzelmi zsaroló lányka vagy te... Nőlj fel, pasid helyében már rég kihajítottalak volna.
24/25 anonim válasza:
Nem így kell mérni a szerelmét/szeretetét, mert ez nagyon gáz! Nagyon fiatal lehetsz, vagy éretlen, ha csak így tudod elképzelni, ezt a kapcsolatot, ami nem is tűnik annyira komolynak..
25/25 anonim válasza:
Nincs köze az érzelmekhez...
Én végtelenül szeretem a páromat, ő a férjem is, megsem tetováltatnám soha a nevét magamra...nem gondolom, hogy valaha szétmennénk, tehát nem ezért...hanem egyszerüen nem...pedig szeretnék tetoválást, aműgy, tehát nem eza gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!