Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tényleg szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg szeret?

Figyelt kérdés

Párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Mindig veszekszünk az ivászat miatt, mert én nem szeretném, ő pedig iszik. (Már olyan sok megoldásunk volt, de egyiket sem tartotta be. Most éppen a heti 2-szer ihatnál járunk, de ez se jött neki össze.)

Februárba írt egy csajnak, hogy szexelnek-e, de azt mondta, hogy csak vicc volt. (Nem volt semmi, a csaj nem ment bele. De azt mondta nekem párom, hogy ő se ment volna. Nem tudom elhiggyem-e?!)

Folyamatosan rám teszi a telefont, ha éppen haverjával van, vagy ha felhozom neki az ivászatot, vagy valamelyik másik csajt!

30 km van köztünk. Mostanában ezt is ki kell veszekedni, hogy itt aludjon. Néha azt is, hogy találkozzunk, mert menne vadászni.

Mikor kérdezem, hogy szeret-e azt mondja, hogy akkor nem lenne itt, meg néha mondja, hogy igen, de legtöbbször csak annyit, hogy akkor nem járna fel, nem hívna.

Szerintetek mit csináljak? Elhagyjam? Vagy van esély valahogy megváltoztatni, ha eddig nem sikerült? Csak a pia téren kellene, a többit el tudnám viselni nyárig.

2014. jan. 19. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Te meg sügér vagy. Szóval szakítani kell.
2014. jan. 19. 20:31
 2/8 Lávalámpa. ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a heti 2 ivászat kevés, akkor már most egy alkoholista nulla. Csak téged is lefog rántani ha vele maradsz.

Szakíts.

2014. jan. 19. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Újabb idióta, akinek semmi önbecsülése nincs... hagyd már ott.
2014. jan. 19. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Szakíts, ennél csak rosszabb lesz.
2014. jan. 19. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:

ő 25

én 20

2014. jan. 19. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Te mit is szeretsz benne?
2014. jan. 19. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Szeretném, ha olyan normális lenne min az elején, és ebben reménykedem. Talán ezért.
2014. jan. 20. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szeret, és nem fog megváltozni. Sajnálom, de ez elég nyilvánvaló. Jobban teszed, ha elhagyod.
2014. jan. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!