Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg szeret?
Van egy fiú , akit már egy ideje ismerek . Nagyon jó barátok voltunk , szinte minden nap rámírt , beszélgettünk , egész napokat együtt töltöttünk . Aztán bevallotta ,hogy szeret . Én 2 évvel idősebb vagyok nála , ezért először azt éreztem helyesnek , ha azt mondom , hogy maradjunk csak barátok . De képtelen voltam csak ennyiben maradni vele , mert rájöttem , hogy én is szeretem . Így hát bevallottam neki . Elkezdtünk randizni . Nagyon jól éreztük magunkat . Legalábbis én jól éreztem magam vele . Eljött a következő randi ,és a következő és így tovább . Végül a szüleinek is bemutatott , a barátnője ként kezdett emlegetni , azt mondta szeret . Azonban megváltozott. Már nem ír rám , csak ha én teszem azt . A legutóbbi találkozónkat én kértem . Látta az üzeneteim , fenn van ,de nem válaszol , csak 10 vagy 20 perc múlva . Nem keres . Aztán végül minden beszélgetés végén úgy köszön el : Szeretlek! És minden randi után megnyugszom , hogy igen , szeret .Aztán mindent kezd előröl.
Nem tudom hova tenni ezt az egészet . Szerintetek szeret még tényleg ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!