Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A problémák miatt van vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A problémák miatt van vagy már nem szeret a csajom?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok a problémánk és alig-alig tudunk kikapcsolódni, ráadásul én előre teperek mindig csöndesen, hogy legyen pénzünk, meg jó legyen minden és ebből ő csak annyit lát, hogy bekockulok, lefáradok.

Sokszor ilyenkor kevésbé elfogadó, mintha próbálna fölém kerülni, vagy nem hallgat rám mintha csak a kistesója lennék. Persze ha dugunk, akkor közben, és utána olyan fél napig olyan lesz mint a kezes bárány. De pl mivel most a családjánál lakunk erre nem mindig van lehetőség, mert nagyon kihallani és mindig itthon van a nagymama...

Most ennyit számít ez egy kapcsolatban? Akkor mi lesz ha lebetegedek vagy valami? Rohan majd egy szeretőhöz? Én azt hittem, hogy az eddigi közös eredményeink azért letettek egy olyan alapot, ami feltétlen tiszteletet és bizalmat (oda-vissza) biztosít.

Ezek szerint csak akkor ha rendszeresen jól megdugom mint a kutyát.

2014. jan. 19. 18:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja meg rengeteget tv-zik. Néha akkor is kimegy tvzni (pl most) amikor én gépezek, gépről informálódom, munkát keresek, ismerősökkel beszélek, tanulok.
2014. jan. 19. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ő máshogy látja a dolgokat. Ő nem az okot nézi hanem a következményt. Vagyis hogy mindig fáradt vagy, kedvetlen stb. És lehet h ő meg ezt úgy veszi, hogy már nem szereted.

Szerintem vele beszéld meg ezt.

2014. jan. 19. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ez igy van akkor gondold at az egeszet.Megeri e vele folytatni vagy sem.
2014. jan. 19. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem csak ez amúgy. Mióta vele vagyok olyan szinten kényszerpályán fut az életem, hogy kezdek belekeseredni. 22 éves vagyok de úgy élek mint egy 45 éves családapa.

Nekem még kéne a hülyeség, meg a sok baromság, szabadság, álmodozás, őrült, vad csajok akik próbálnak menők, különlegesek, egyediek lenni, ez feltölt.

Szeretem a barátnőmet de nem ilyen fajta lány, ráadásul meg sem érti a dolgaimat, tvzik (ráadásul azt nézi amit a nagyanyja), mit akar? Én szakítanék amúgy, csak most úgy jöttek ki a dolgok, hogy nem fér bele, túl sok dolog köt minket össze, ezt mindketten tudjuk, kell egy kis idő mire külön tudjuk választani az útjainkat.

Azt nem tudom, hogy ő akarja-e. Én úgy érzem érdemes lenne. De valahányszor felhozom neki bőg, és könyörög, hogy ne. De ennek ellenére úgy viselkedik néha ahogy fent leírtam.

2014. jan. 19. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor nagyon úgy néz ki hogy te már eldöntötted mit akarsz. Meg ha nem működik akkor felesleges egymás agyát húzni.
2014. jan. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!