Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen lánnyal? Aki szép de buta? Lányok ti összejönnétek olyan sráccal aki helyes, de buta?
Figyelt kérdés
Külsőleg szép,viszont nincs tisztában alap dolgokkal,kicsit buta. Szerinte Kanada Angliában van és hogy Nagy Sándor nagyon dögös volt (Colin Farrell aki a filmben játszotta.) Nem tud "értelmes" dolgokról beszélgetni,sőt szinte beszélgetni sem tud,mert ha felteszel neki egy kérdést ami nem ruhákról sztárokról vagy akármi hasonló dologról szól,csak annyit kérdez,hogy az mi/ki. Tehát ha valaki szép,de buta azzal összejönnétek-e. Ha volt hasonló tapasztalatotok leírhatjátok.2014. jan. 20. 20:23
11/18 anonim válasza:
Hat én kipróbálnám. Komoly semmiképpen se lenne, hanem csak ugy viccből. Ez igy furán hangzik, de miert ne? Egy randit siman:D 16/L
12/18 anonim válasza:
Soha se jönnék össze ilyennel, akkor inkább legyen rondább, de okos.
14/18 anonim válasza:
Nem, soha. Nem bírom a buta, fogalmatlan embereket alapjáraton, kapcsolat szintjén emg pláne nem.
15/18 anonim válasza:
Hát k*rvára nem jönnék össze egy buta lánnyal, bármilyen szép legyen is az. Én inkább menekülök az ilyentől, veszélyes az idegrendszeremre nézve.
16/18 anonim válasza:
Tőlem aztán lehet kinézetre egy görög isten a csávó,ha ilyen szinten buta és tájékozatlan,mint a sxgg.A kiszemelted fog még 30 után mélytorkozni,mert akkor a legkésőbb a szépségén felül már mást is mutatnia kell.
22/N
17/18 anonim válasza:
Inkbább legyen randa, de intelligens és jól tájékozott.
18/18 anonim válasza:
Nekem amúgy is kell, hogy lássam megnyilvánulni a srácot ahhoz, hogy akár vonzalmat is érezzek iránta... nincs olyan arc vagy test, ami bejönne kisugárzás, összhatás stb. nélkül nekem. És mivel a butaság nagyon taszító számomra, ezért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!