Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdtem egy haverom menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy haverom menyasszonyával, mekkora bűn ez?

Figyelt kérdés
A csajt már 5 éve ismerem, itt volt nálam, és hirtelen beindult, rámmászott, én meg hagytam magam. Most nagyon fos a lelkiismeretem, hogy egy ismerősöm menyasszonyát döngettem meg. Veletek fordult már elő ilyen? 27/F

2014. jan. 20. 00:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ezt elcsesztétek...
2014. jan. 20. 16:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Na és mi lesz elmondjátok??? Beszéltetek erről utána a csajjal?

Mert szerintem a kérdés egyébként felesleges volt feltenni, hogy bűn-e vagy sem...a csalásra már a jó öreg Biblia is azt mondja, hogy bűn. :)

Az egy jó pont, hogy van benned annyi erkölcsi érték, hogy van bűntudatod emiatt! Sok embernek az sincs ilyen után. Szóval az jó dolog, hogy bűnhődsz magadban szerintem. Még nem vesztél el, akkor ezek szerint a mostani világ mocskában.

Kíváncsi vagyok, hogy a mennyasszonykának van-e bűntudata...

Helyetekben elmondanám a pasinak, de úgy hogy mindketten ott vagytok és legalább nem 2 különböző verziót kell végighallgatnia szerencsétlennek...ahogy ez ilyenkor lenni szokott, hogy a 2 fél érdekes módon máshogy tálalja...nyilván, hogy kedvezőbben tüntesse fel magát. De ez szemétség a vőlegénnyel szemben. Neki jár a teljes igazság...szóval HAJRÁ!

Vagy megbocsát a csajnak és neked idővel...

vagy kidobja a szűrötöket örökre...

vagy bosszúból ő is dug mondjuk a legénybúcsún, és ha ezek után akarja egy egész életre a csajt, akkor ez a legjobb megoldás talán. így a pasinak is könnyebb lesz és tiszta lappal kezdhet mindenki, mert kvittek lesznek.

Én ezt szerettem volna csinálni, mikor kiderült, hogy a párom megcsalt...bár mikor meg volt az alany erre, és már ott voltunk az ágyban, nem történt közösülés, mert ahhoz nem volt gyomrom, viszont orális szex volt. De azt hozzáteszem, hogy mi szakítottunk és ez a "bosszú" akkor történt, mikor már nem voltunk együtt, de még is úgy éreztük, hogy még összetartozunk és ez úgymond "megcsalás" számít.

Az más kérdés, hogy nekem is volt egy ká nagy lelkiismeret furdalásom utána jó darabig :-D pedig nem voltunk együtt. De legalább ő is érezte egy kicsit azt a fájdalmat, amit én. Kvittek lettünk. Összejöttünk pár hónap után és azóta már boldogok vagyunk. :-)

2014. jan. 20. 17:24
 23/24 anonim ***** válasza:

hát... nem örülnék, ha olyan nőt kéne elvennem, aki lefeküdt egy spanommal... örülnék, ha tudnék róla...

Biztos kibuknék, de inkább most, mint egy év és egy gyerek után...

2014. jan. 22. 23:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Az életben még ilyen undorító dolgot nem olvastam...Na, és mi van azóta?
2014. jan. 23. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!