Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdtem egy haverom menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy haverom menyasszonyával, mekkora bűn ez?

Figyelt kérdés
A csajt már 5 éve ismerem, itt volt nálam, és hirtelen beindult, rámmászott, én meg hagytam magam. Most nagyon fos a lelkiismeretem, hogy egy ismerősöm menyasszonyát döngettem meg. Veletek fordult már elő ilyen? 27/F

2014. jan. 20. 00:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lényeg, hogy nem egy ótvaros ku**a menyasszony.
2014. jan. 20. 03:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Akárkinek a menyasszonyával irtó nagy genyóság lefeküdni.
2014. jan. 20. 09:37
 13/24 PearlDiver ***** válasza:
Első dolgod legyen, hogy beszámolsz a haverodnak - szerintem senki nem akarná, hogy a házassága még el sem kezdődött, már hazugságokba gabalyodjon. Ha ezek után is kitart mellette, az ő dolga, de legalább tudja hogy mi a helyzet. Én mondjuk 99% hogy felbontanám az eljegyzést.
2014. jan. 20. 10:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Mekkora bűn ?! Ezt komolyan kérdezed ? Ha én ezt megtudnám ,az biztos hogy jobban járnál ,ha nagy ívbe elkerülsz ! Nem vagy barát !!! Erre nincs mentség ! Se a csajnak se neked nem lenne szerepe többé az életemben !
2014. jan. 20. 10:35
 15/24 anonim ***** válasza:

Haverod, vagy barátod a srác?

HA haver, akkor jó hülye vagy, de ne ismételd meg. Ha viszont barátod a srác akkor nagy görény vagy. Mindegy, hogy menyasszony, vagy "csak" barátnő. mindegy mióta vannak együtt, és ti milyen kapcsolatban vagytok, ha akár csak egy napja is együtt vannak a csaj tabu!

Te ezt megszegted. Görény vagy. Beszéld meg a csajjal, hogyan tovább. Ha fenn áll az esélye, hogy ez megismétlődjön akkor feltétlenül mondátok el, lehetőleg EGYÜTT, ha a csaj részéről áll fenn a lehetőség, hogy ő mással is félre fog kúrni akkor Ő mondja el.

Ha esetleg ő is megbánta, és nem akarná soha többet megcsalni a barátját akkor kussolhattok. A büntetésetek a lelkiismeret furdalás lesz ami eltart majd pár évig. Szóval lehet gondolkozni, hogy ki kivel hányadán áll.

2014. jan. 20. 10:37
 16/24 anonim ***** válasza:

Namármost, hogy magára a kérdésre is válaszoljon valaki:

"Mekkora bűn ez?"

10-es skálán 8,46734-es erősségű bűn. A gyilkosság lenne a 9,3546, a tömeggyilkosság 9,74673, aki pedig az egész világot megkínozza és el is pusztítja, az lenne a 10-es.

De attól is függ, hogyan definiáljuk a bűn fogalmát: erkölcsi, jogi vagy vallási alapon. De így is felmerül, milyen erkölcs alapján, melyik ország vagy állam jogrendszere alapján, vagy melyik vallás, melyik felekezet meghatározása alapján.

Összességében elmondható, hogy a bűnnek káros hatásai, következményei vannak, ezért sem érdemes elkövetni. Bár a mai Magyarországon egyre kevesebb dolog számít bűnnek, a mai erkölcs alapján is az emberek 90%-a elég súlyos bűnnek, hibának tartja ezt. Szóba jönnek az "enyhítő körülmények", pl. ittas volt az egyik fél, vagy a másik fél beindult és te nem tudtál ellenállni, ennek megítélése megint több szempontból lehetséges, de erre is az emberek kb. 80%-a a mai Magyarországon azt mondaná, hogy nem igazán mentség.

A fentiek alapján a 90% és a 80% írná le legjobban bűnöd súlyosságát, a jelenlegi magyarországi átlag megítéléseket figyelembe véve, durván.

"Veletek fordult már elő ilyen?"

Nem.

2014. jan. 20. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Velem volt olyan hogy lefeküdtem valakivel, pár hónapja voltunk baráti viszonyban. És kiderült utána hogy menyasszonya van.

Nekem nem volt senkim.

Neki igen. És én nem is tudtam róla. Nekem mindig azt mondta hogy egyedül van, és vadászgat...szóval hazudott...

Tehát nem ismertem a lányt, és nem is tudtam róla.

Elég szemét húzás volt, még akkor is ha csak a haverod és nem a barátod. A menyasszony meg ribi, és ő követett el nagyobb hibát. De attól még te is hibáztál. Lelkiismeret furdalásnak nem akkor kell jönni amikor már megdugtad, hanem akkor amikor meg akarod csókolni.....már akkor.

Van egy javaslatom amit biztosan nem fogsz megtenni, mert ahhoz már gyáva vagy. Kérdezd meg a haverodat, mekkora bűn volt lefeküdni a menyasszonyával:) Nem fogod zsebre tenni amit tőle kapsz, de megérdemled.

27/N

2014. jan. 20. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha a volegeny megtudna meg most, hogy mifele novel van dolga. Mondjuk a te cselekedeted se dijazhato de a csaj reszerol ez nagyon erkolcstelen tett volt. Tenyleg remelem megtudja a volegenye ezt meg idoben.

Amugy az eskuvore hivatalos vagy? :D

2014. jan. 20. 11:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyszer én is lefeküdtem egy menyasszonnyal, de az prosti volt és azt mondta 1 hónapja nem látta a vőlegényét :D
2014. jan. 20. 11:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Istenem, az ilyen emberek miatt, mint te meg a diszes menyasszony, kedvem lenne kifutni a vilagbol... Van meg valami tiszta ebben az elkorcsosult vilagban??
2014. jan. 20. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!