Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy haverom menyasszonyával, mekkora bűn ez?
Figyelt kérdés
A csajt már 5 éve ismerem, itt volt nálam, és hirtelen beindult, rámmászott, én meg hagytam magam. Most nagyon fos a lelkiismeretem, hogy egy ismerősöm menyasszonyát döngettem meg. Veletek fordult már elő ilyen? 27/F2014. jan. 20. 00:50
2/24 anonim válasza:
Eleted vegeig a pokol tuzeben fogsz egni , s**gfej!
3/24 anonim válasza:
Hát elég nagy.
Meg majd rájössz mikor megtudja a haverod hogy mi tettél.
4/24 anonim válasza:
Ilyen barátok mellett nincs szükség ellenségekre XD hát nem semmi vagy... De a csaj is gyönyörű lehet.
5/24 anonim válasza:
Velem már akart lefeküdni a haverom úgy hogy a menyasszonya külföldön dolgozott! ÉS nem hagytam, bármennyire is szerettem volna, mert a menyasszony az menyasszony. És bár mindig utáltam a menyasszonát, nem csesztem volna ki vele ezzel, persze ennek eredményeként, amint összeházasodtak, én nem beszélhetek a haverommal mert a feleség féltékeny..
6/24 Költőnő? válasza:
megérdemlitek egymást. De csak egymást, mást nem. Egyikőtök sem
7/24 anonim válasza:
Elháltad a nászéjszakát.Ajaj nem szűzen megy férjhez.Mégegy szerencsétlen akinek szarva nőtt.
8/24 anonim válasza:
Te sem nyered el a legjobb barát díjat, az biztos.
9/24 anonim válasza:
Tízes skálán vagy ötös skálán értékeljük a bűn erősségét, esetleg egyéb mértékegységekben parancsolod, hogy kifejezzem?
10/24 anonim válasza:
Huhh, hát nem lennék a helyetekben. Mindenesetre azt már nektek kell a menyasszonnyal megbeszélni, hogy a lelkiismeretetek milyen, én ha annyira igaz barát mindenképp őszintén bevallanám, más kérdés, hogy ezzel akár a kapcsolatuknak is vége lehet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!