Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a hiba, ha megkérték a kezét? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ismerkedett egy közösségi oldalon, és az egyik srác (még sosem találkoztak) megkérte a kezét, és elmondta, hogy szerelmes belé. Tudom, hogy nem adott semmit jelet, de nem is szólt rá amikor kellett volna. Azóta nem írogat a srácnak. A barátnőm és én szeretjük egymást, de ez nem az első ilyen esete, előttem volt ilyenre példa. Nem érti a dolgot, hogy miért történik ez vele elég gyakran.2014. jan. 18. 21:24
1/2 anonim válasza:
Szóval ti együtt voltatok már, és a barátnőd úgy ismerkedett fiúkkal facebook-on? Hát lehet, hogy merev vagyok, de nekem ez sem férne bele. Annyira hiányt szenved férfiak/barátok társaságában, hogy még partner mellet is egy ilyen oldalon ismerkedik?
Ez is marha szánalmas, a lánykérést már nem is kommentálom, manapság sokan lesznek úgy "szerelmesek", meg élnek valakivel kapcsolatban, hogy nem is találkoztak az illetővel :D :D
2/2 A kérdező kommentje:
Fél éve melózik külföldön, és nem sok ismerőse/barátja van. Plusz mi is ritkán találkozunk mostanában a távolság miatt.
De mindent megteszünk hogy ne távolodjunk el.
2014. jan. 19. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!