Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne-e felnyitni a szemét a lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki összejött a barátnőmmel.Ezzel nincs is semmi bajom de azzal már nagyon is van,hogy a srác nagyon képmutató. Én ismerem már régóta és tudom,hogy a barátnőmnek sok mindenben nem mond igazat és sokkal jobbnak mutatja magát mint amilyen valójában. Megváltozni biztosan nem változhatott meg ennyire hanem szerintem ez csak kezdeti megfelelni akarás. Sok ronda dolga van a múltból de a barátnőm szentül hiszi,hogy a srác tökéletes,jószívű,rendes,türelmes stb. mert máshogy mesél mindent a pasi mint ahogy valójában megtörtént. Kicsit tartok attól,hogy majd én leszek hibáztatva ha kiderülnek a dolgai,hogy nem említettem az igazságot holott tudtam róla. Kezdjek el mesélni vagy fogjam be a számat?
2013. dec. 23. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémád, nyilván ha tudsz valamit egy srácról, azt el lehet mesélni a barátnődnek...
2013. dec. 23. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Elhinné neked a lány ha elmondanád?
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a barátnőd mennyire hinne neked, nem gondolná-e azt, hogy csak szét akarod őket választani. Szerintem hagyd, hogy éljék a saját életüket, max. ha idővel észreveszed, hogy a barátnődnél nem stimmel valami (vagy panaszkodik), akkor elbeszélgethetsz vele, egyébként meg fizesse csak meg ő is a tanulópénzt.
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem okosabb ebből kimaradni,és hagyni,hogy a dolgok maguktól derüljenek ki.Idővel úgyis fény derül az igazságra,és a srác valódi énje is lelepleződik.
2013. dec. 23. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre nem, de amint a srác elköveti az első stiklit, vagy bármi gyanús dolog történik vele kapcsolatban, azonnal figyelmeztesd a barátnődet, hogy cseppet veszélyes a gyerek.
2013. dec. 23. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Én figyelmeztetném. Ha össze is veszne veled, előbb-utóbb ő is rájön az igazságra, és bocsánatot kér.
2013. dec. 23. 20:19
 7/12 A kérdező kommentje:
A lány hinne nekem viszont szerintem kiakadna. Nehéz úgy hallgatni,hogy valaki mennyire jó,hogy közben tudom,hogy az elmesélt múltbeli sztorinak köze sincs a megtörtént esethez csak ki van színezve. Sokszor beleharaptam már a nyelvembe mert majdnem kimondtam azt,hogy ez mekkora hazugság! Szerintem is hagynom kéne csak félek ha vége a rózsaszín ködnek és előjön a srác igazi énje akkor majd megkapom azt,hogy: miért nem mondtad el,hogy....?
2013. dec. 23. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy a barátnője, hogy tétlenül nézd, ahogy átverik.
2013. dec. 23. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:

8-assal értek egyet.

Egy barátról van szó, tehát jót akarok neki, nem akarom hogy szenvedjen, ezért mielőbb szólnék neki. Hasonló helyzetben ugyanezt várnám el. Ha végül szakítanak és még az is kiderül hogy te tudtál a srácról ezt-azt, a barátnőd helyből két emberben is csalódhat.

2013. dec. 23. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Én egy ellenszenves idegenért is megtennék annyit, hogy figyelmeztetem.
2013. dec. 23. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!