Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne felnyitni a szemét? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Van egy leányzó, nagyon oda vagyunk egymásért. Ha együtt vagyunk egy helyen bújik, kezemet fogja, puszilgat. Illetve engedi, nekem is engedi, hogy magamhoz öleljem vagy bármi. A barátok mivel egy baráti körünk van mind azt hiszik hogy mi együtt vagyunk illetve, nem csak ők hanem mind kettőnk ismerősei is mert sokat látnak együtt bennünket így. De itt kezdődik a bibi a volt barátja még mindig tudja irányítani, ha srác meg jelenik, mintha elvágták volna vak lesz és nem érdekli semmi és senki véleménye . Pedig a kölök csak kihasználja, csak akkor kell neki amikor hiánya van. Szeretném felnyitni a szemét, mert talán szeretnék tőle többet is nem csak ezt ami most van. Hogy lehet ne felnyitni a szemét?
2010. aug. 22. 16:31
1/9 anonim válasza:
Ilyen esetekben az a legtutibb, ha magától jön rá. Sőt, az az egyetlen módja, mert amíg ő nem veszi észre, hogy mi zajlik, addig csak egy kósza véleménynek fogja tartani, amit mondasz, ez a tapasztalatom.
Volt egy nehéz esetem, az ő szemét másképp senki sem tudta volna felnyitni kívülállóként, maximum ily módon:
Szerintem beszélj a volt pasijával, ha kell, használj erőszakot.
2010. aug. 22. 16:54
3/9 anonim válasza:
ezt mondd így el neki: barátságnál többet szeretnék tőled....mért olyan nehéz manapság őszinte, bátor lenni?
2010. aug. 22. 16:56
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az totál egyértelművé teszi a dolgot mikor azt mondom neki, hogy egyszer még a barátnőm leszel és előbb mint utóbb. De amint megjelenik a csávó mondhatok vagy mondhatnak neki bármit megy mint a vaklégy utána. De viszont azt is tudja, hogy én csak úgy jövök össze vele ha ezt a tagod elfelejti, nincs kedvem egy harmadik személyhez a kapcsolatban.
2010. aug. 22. 17:01
5/9 anonim válasza:
egy szerelmes csaj tényleg nem hall nem lát semmit
erőszakkal, vagy őszinte beszélgetéssel ellenséged lesz csak, hogy nem hagyod menni a pasija után
várd ki míg becsajozik a pasija és sírva rohan a karjaidba vigasznak
nekem is volt ilyen "vigasztalóm" mondjuk soha nem szerettem belé....de megér egy próbát
2010. aug. 22. 17:01
6/9 A kérdező kommentje:
Ja és már beszéltem a faszival is, de a kölök csak annyit mondott, hogy élvezi a dolgot, jó látni hogy szenved a lány.
2010. aug. 22. 17:02
7/9 A kérdező kommentje:
Csaj mellett van még 3 csaj akit szédít a tag, de csajt ez sem érdekli.
2010. aug. 22. 17:03
8/9 A kérdező kommentje:
JA még annyit, hogy a lány is többet érez irántam, mert volt róla szó, hogy összejövünk, csak akkor nekem volt egy barátnőm, és akkor még úgy gondoltam a bizonytalanért nem dobom fel a biztosat. És most bánom.
2010. aug. 22. 17:07
9/9 anonim válasza:
Várj!
Még friss a dolog csak légy a lány mellett és éreztesd vele,hogy ott vagy lehet nem egy két hónap lesz lehet vagy fél év de előbb utobb úgyis azt fogja érezni,hogy mellette vagy közben lassan kezdeményezz,de ezt csak nagyon finoman,majd ha látod,hogy nagyon picit is változik a helyzet te is kapcsolj rá egy picit. Hidd el meglesz de időbe fog kerűlni. Csak légy mellette ez tapasztalat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!