Hogyan lehetne egy, alkoholista szemét felnyitni?
Ez nehéz ügy. Éltem ilyen nővel. Velünk lakott, dédimamám lánya. HA dolgozott, piára költötte, Anya megunta és elvette a pénzést, mert semmibe nem szállt bele, mi fizettünk utána mindent. Anya kétszer kirakta a lakásból. Viszsakönyörögte magát. Ígért ő mindent, semmi nem valósult meg...Ot folytatta, ahol abbahagyta. Elege lett, 6 év után, és telfontált h mit lehet vele csinálni, h elvigyék.. Azt mondták semmit csak uctáról viszik el. Kitette, elvitték, betették elvonóra, azóta nem láttuk, elköltöztünk. nem tudom mi lehet az ilyennel csinálni. Mi próbáltunk vele kedvesen besézlni, ordítani, elvenni a pénzét (ja akkor a szomszédoktóül kért kölcsön, tök cicki volt...), kiraktuk, az se segített.. Az elvonó óta meg nem tudom mi van vele. Szerintem elég reménytelen jobb belátásra bírni az ilyen embert, mert neki nem számít semmi, csak ő maga, hogy nkei jó legyen, nem gondol senkire és semmire. :(
16/L Honey
Saját tapasztalataim szerint sehogy. Szomorú, de szerintem így van. Az ilyenek végül egyedül maradnak, csak az anyjuk tart ki melletük, senki más, bármennyire is szertették őket.
Tuti van ellenpélda, de rettentő kevés. Kíváncsian várom a válaszokat, valakinek hátha sikerült.
nagyon nehéz.
az a gond, hogy az érintett nemismeri fel vagy nem akarja bevallani, hogy beteg és ezért nem hajlandó magát kezeltetni.
csak valami olyasmit tduok elképzelni, hogy nagyon kemény (majdnem hogy zsarolás) feltételt kell neki szabni. "vagy elmész szakembrehez vagy ......"
nem irígyellek. sok szerencsét!
Sehogy. :/
Én apám is az, de tesz rá magasról, hogy minden pénzünk elmegy rá.
Remélem neked sikerül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!