Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne-e felnyitni a szemét a lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki összejött a barátnőmmel.Ezzel nincs is semmi bajom de azzal már nagyon is van,hogy a srác nagyon képmutató. Én ismerem már régóta és tudom,hogy a barátnőmnek sok mindenben nem mond igazat és sokkal jobbnak mutatja magát mint amilyen valójában. Megváltozni biztosan nem változhatott meg ennyire hanem szerintem ez csak kezdeti megfelelni akarás. Sok ronda dolga van a múltból de a barátnőm szentül hiszi,hogy a srác tökéletes,jószívű,rendes,türelmes stb. mert máshogy mesél mindent a pasi mint ahogy valójában megtörtént. Kicsit tartok attól,hogy majd én leszek hibáztatva ha kiderülnek a dolgai,hogy nem említettem az igazságot holott tudtam róla. Kezdjek el mesélni vagy fogjam be a számat?
2013. dec. 23. 20:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
elmondtam és hitt nekem. Ő maradt a sráccal én pedig lapátra lettem téve.
2014. jan. 5. 09:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ő baja, a te lelkiismereted legalább tiszta.
2014. jan. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!