Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg fog csalni a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a barátom?

Figyelt kérdés

Egyik csajszi felvetette, hogy mi lenne, ha letesztelnénk, ő ráír egy rámászós szöveggel és látatlanban (nincs kint kép) is ráharapott! Rögtön belement a taliba és mikor rákérdezett, hogy van-e csaja, nemet mondott.

Mikor számon kértem rajta, azt mondta, hogy csak a kíváncsiság, mert ő nagyon szeret, de őszintén szólva most nagyon elgondolkodtam rajta, hogy ha találkozik egy csajjal, amikor én nem vagyok ott, akkor mit lépne...

Ennek tudatában ti mit lépnétek?

2014. jan. 18. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy félrelépne.
2014. jan. 18. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy megcsalna.Mit tennék? Szakítanék.
2014. jan. 18. 12:24
 3/10 Költőnő? ***** válasza:

ne legyél se naiv, se buta...

lebukott, próbálta menteni a menthetőt.

2014. jan. 18. 12:24
 4/10 Galaxis. ***** válasza:
Hát igen. Megcsalna biztos lehetsz benne!
2014. jan. 18. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Szinte biztos.Sumák gerinctelen módszer amit csináltok,meg is érdemled.
2014. jan. 18. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
lóf*t szeret :D álmodj királylány!
2014. jan. 18. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Minek tesztelgetni? A világ legnagyobb f**szsága, aztán csodálkozol, ha félremegy.
2014. jan. 18. 14:00
 8/10 A kérdező kommentje:
De hát be is igazolódott a gyanúm, akkor meg nehogy már még én legyek a hibás, ha kételkedtem benne!
2014. jan. 18. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Simàn megcsalna,ha lenne rà alkalma,lehet màr meg is tette,én nem biznék benne annak pedig fontos szerepe van a kapcsolatban!!! En dobnàm
2014. jan. 18. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
nem jól csináltad, én leszerveztem volna a találkozót és ott csaptam volna jól pofán. ez nálam azonnali váló ok lenne.
2014. jan. 18. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!