Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék határozottabb?
Figyelt kérdés
1 éve és 3 hónapja járok a barátnőmmel. Ő az első barátnőm, előtte csak egy barátnőm volt, egy hónapig, aki azért szakított velem mert nagyképű voltam. Azóta kinőttem a nagyképűséget, de a mostani barátnőmnek az a baja velem, hogy nem vagyok elég határozott. Ahogy fogalmazott, szerinte olyan vagyok néha mint egy kismadár aki még csak most próbálgat repülni, nagyon próbál de nem jön össze neki. Néha tényleg nagyon határozatlan vagyok és mondta, hogy ő az olyan fiúkat szereti akik határozottak és, hogy próbáljak meg kicsit én is az lenni. Számomra mellette nehéz határozottnak lennem, mert minden kis apróságra kiakad, kiabál és ideges lesz. Én: 18/F Ő: 18/L2014. jan. 16. 17:11
12/12 anonim válasza:
*amit a 10-esbe írtál Kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!