Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot?
Van egy lány aki tetszik és tudomásomra jutott az, hogy én is neki.Csak az a baj, hogy egyszerűen nincs önbizalmam mit kezdeni a helyzettel.Még nem volt barátnőm sem.A "mekkora lúzer,19 évesen még nem volt barátnője" válaszokat kérem mellőzzétek.
19/F
mekkora lúzer,19 évesen még nem volt barátnője.. :D
Figyelj, lépned kell! A lányok többsége nem tud várni, ha nem teszed meg akkor elveszi az orrod elől egy másik fiú.
Hívd el egy kávézóba vagy esetleg sétálni egy parkba, a legfontosabb, hogy önmagadat add, és nem lesz semmi probléma hidd el, előbb-utóbb fel fogsz oldódni. :)
A dolgokat elkezdeni nehéz, aztán megy mint a karikacsapás. :D Főleg ha te is bejössz neki, akkor hajrá. :D
Ha önbizalom hiányod van úgysem állsz elé hogy "gyere randizni" ezt nehéz szembe mondani.
Inkább csak hivd el beszélgetni egy kávézóba. Ott úgyis kialakul egy meghitt hangulat amivel már lehet mit kezdeni.
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy más lányokkal tök jól el tudok beszélgetni,amikor meg csak vele vagyok kettesben,akkor zavarba jövök,izgulok.Szerintem ő is.Ilyenkor általában tő mondatokban beszélünk és solszor beáll a kínos csend is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!