Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot? Nem tudom mit tehetnék?
Mit tegyek?
Van egy barátnőm, akivel a honap végén lenne az egy éves évfordulonk.A lány már 2 éve nagyon belém van esve.. beszélgettünk, majd megszakadt a beszélgetés, mert mással kavartam(amiból nem lett semmi), aztán tavaj nyáron megint beszélgetni kezdtünk, és összejöttünk.
Az elején minden olyan tökéletes volt.. éreztem hogy egyre fontosabb nekem, meg minden.. ő volt nekem az első csok, és szex terén is, és neki is én voltam.
Aztán csináltunk egy butaságot.. kb fél éve megmondtuk egymásnak a facebook jelszavunkat, és elkezdte olvasgatni a régi üzeneteket, amiket irtam...
nem is voltak komoly dolgok, de ő mégis olyan komolyan vett mindent, mintha kapcsolatunk idején történt volna.. aztán ebből kifolyólag egyre több veszekedés... veszekedés veszekedést követett, nagyon féltékeny volt, folyamatosan kémkedett a telefonomat nézte mindig, és ilyen dolgok voltak..
Pedig nem is volt senkim.. aztán egyszer összevesztönk emiatt... utána két napra kibékültünk, és megbeszéltük hogy nem lesz több veszekedés, és nem nyomozunk egymás után..lecseréltük a jelszavakat is..
egy ideig ment, de mostmár megint lassan ott tartunk..
Ez a sok veszekedés kiölte belőlem egy kicsit az érzelmeket.. elegem lett az állandó hisztijéből..
Róla tudni kell,hogy nincsenek olyan "best barinőjei", és a gondjait nincs akivel megbeszélnie..a szülei is elváltak..
Ezen a hétvégén volt egy tábor, ahol csokoloztam egy másik csajjal... nagyon rohadt köcsög szemét vagyok..tudom, és érzem is..
De amikor külön voltunk, nem éreztem hogy hiányzik..
Előre tervez nagyon... és sajnálom szegényt... azért is nem szakitottam eddig vele :(
De mostmár érzem hogy itt vége a kapcsolatunknak.. pár nap és itt a szülinapja, az egy éves évfordulonk..
Mit tegyek? Próbáltam már javitani a dolgokon... probáltam csak rá gondolni, hogy hátha újra érezni fogom azt amit eddig..
De sajnos nem.. nem megy..
Mit tegyek? Legyen vége?
Kérlek adjatok tanácsot..valaki volt már hasonló helyzetben? Elmondjam neki hogy megcsaltam? Igyis önbizalom hiánya van.. magába fordulna.. de akkor esetleg megutálna és könnyeben elfelejtene...
Nem tudom..
17 éves vagyok..
Válaszokat előre is köszönöm..
Én tényleg nem akarom megbántani... annyira rendes, meg cuki, meg minden.. de nem megy ez nekem már tovább.. esküszöm azt szeretném ha jönne valaki új neki, akibe szerelmes lesz, és ő nem bántja meg...
Én csak jobbat szeretnék neki, mint én...
bla bla bla.
A lényeg h jobb ha vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!