Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

Van egy fiú 26 éves,10 hónapot voltunk együtt

Én 21 éves lány vagyok.

Sosem láttam még ilyen fiút,és nem is ismertem,sajnos mindig ivott,2 szer meg is ütött

Betegesen Szerelmes belém.

Csinált egy hülyeséget,mert nem bocsájtottam meg neki.

Öngyilkos lett,de nem halt meg 33 nap telt,el úgy,hogy semmit nem tudtam róla,a kórházba sem mehettem be, a barátjai,családja,mindenki fenyegetett,ha tartom vele a kapcsolatot nekem annyi,nem birok aludni,nagyon szeretem őt!rágondolok,facebookon a családja le tiltott engem,így írni sem tudott,egyszer keresett telefonon,de nem láttam,így nem tudtam felvenni.

Ma mondtam magamnak,ha ma nem keress,lemondok róla,pedig nagyon fáj

Egy másik regéből ma mégis írt nekem de csak ennyit.

Köszi a választ kedves vagy.?

Ezt mire értsem,mivel semmit nem ír,és nem is kérdezett, a barátjai ellenem vannak,ahogy a családja is,én vissza írtam neki,hogy milyen választ? :( de még nem irt,mit kéne neki mondanom,annyi mindent írnék,hogyan szerezzem vissza?

2014. jan. 5. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
"Öngyilkos lett, de nem halt meg."
2014. jan. 5. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
túlélte,csak megkisérelte
2014. jan. 5. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem is lett öngyilkos.
2014. jan. 5. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem a dolgot, igazából. Miért nem hívod fel? Ba szki miattad lett öngyilkos, minimum, hogy felhívod és elmagyarázod neki, hogy mi a fene van.
2014. jan. 5. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted meg, hogy nem lett öngyilkos!
2014. jan. 5. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
felejtsd el. beteg.
2014. jan. 5. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Akár meg is kérhetnél valakit, hogy menjen el hozzá, és mondja el neki, amit te mondanál személyesen, és hozza el az üzenetét, feltéve ha tényleg csak az a baj, hogy a családja nem enged a közelébe. Csak kell egy olyan személy, akit oda engednek hozzá.

Bár én soha nem bírtam ép ésszel felérni az, hogy ha egy Nőt megütnek, hogyan képes egyetlen percig is kötődni tovább ahhoz, aki ilyet tesz vele... Nincs a világon semmi, amivel ilyesmit magyarázni lehetne, és pláne nem a szerelem, de mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. (Értsd: szerintem igazából el kellene felejtened, és kész.)

2014. jan. 5. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Küzdj érte !
2014. jan. 7. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!