Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan 'szerezhetném' vissza őt?
Figyelt kérdés
Több éve már, hogy együtt vagyunk, és két éve együtt is élünk. Elég nehéz időszakon vagyunk túl, amit ő úgy próbál helyre hozni, hogy menjünk szét. Azt mondta, nem kell azonnal elköltözzek, előtte szerezzek helyet (mivel nincs hova mennem),így pár napig még vele vagyok. Szeretjük egymást,nem kérdés,az én hülyeségeim miatt tartunk most ott,ahol. Ígérgetni már nem szeretnék neki, de ezalatt a pár nap alatt vissza akarom kapni őt. Szerintetek mi tévő legyek?
Én 21L, ő 31F
2013. nov. 6. 14:28
2/3 anonim válasza:
nagyjából semennyire nem vagyunk képben mi a gond csak hogy nagy...
szerintem ha bedobsz mindent a szó legszaftosabb értelmében akkor is csak elódázni tudod max a költözést
3/3 zuhatag1 válasza:
Így nem lehet visszakapni, csak azért, mert te akarod.Ahhoz idő kell. Egyáltalán,miért veszítetted el? Azokat a kérdéseket tedd fel magadba. De egy külön lakásba.Mert ez így hinta-palinta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!