Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

Csak három hónapig voltunk együtt, de előtte már két hónapja alakultak a dolgaink, amikor még együtt volt az előző barátjával. (Na meg már jóval ezelőtt is próbáltam vele minél jobb viszonyban lenni). Abban a két hónapban néha-néha elcsábult és csókolóztunk, egyszer még nálam is aludt (több nem történt). De akárki akármit mond, ha ezt képes volt megtenni azzal a sráccal, akkor úgyse szerette.

Erre most megint vele van, és gondolom ezért hagyott el engem... tudom, hogy velem mi a baja, nem tetszett neki az életvitelem, minden héten van kb 2 nap, mikor a barátaimmal elég sokat iszunk, és ez nem szimpatikus neki, na meg azt gondolja, hogy én szégyellem őt, mert nem mutatom be az ismerőseimnek (de minden ismerősömnek folyton csak róla beszéltem, nem szégyellem, sőt... az ismerőseimet szégyellem inkább előtte.)

Mit tehetnék? Azt a srácot kétlem, hogy szeretné, csak megbántottam párszor ezzel, hogy a haveros ivós estéket választottam, vagy éppen másnap fáradt és használhatatlan voltam, ha találkoztunk.

Egyébként csoporttársam az egyetemen, és minden óránk közös, szóval elég sok alkalmam lesz vele lenni. Mit tegyek? Lehet bármilyen hosszú a folyamat, ki tudom várni.

22F

2013. szept. 4. 10:19
 1/3 pirosalma4444 válasza:
Hát igen ijennel könnyen meg lehet bántani egy lányt...mi szeretjük ha bemutatnak a barátaiknak mert akk tudjuk hogy komolyan gondolják..de viszont így lehet azt érzi hogy nem olyan fontos számodra és másnál keresi a boldogságot..(vagy csak féltékenyé szeretne tenni..) de szerintem ezt el kellet volna neki mondanod hogy nem.öt szégyenled
2013. szept. 4. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki, hogy nem őt szégyellem, de nem igazán hitte el...

Tényleg tudom ,hogy hülyén csináltam, őt kellett volna előtérbe helyeznem, de korábban soha nem volt kapcsolatom, nem is akartam, hogy legyen, most éreztem azt először, hogy valakiről, hogy igazán szeretem és ő az, aki mindig is hiányzott az életemből! Tényleg nagyon szeretem, mindennél jobban, de nem akartam elsietni az érzelmi dolgokat se, így inkább csak elpoénkodtuk sokszor a dolgokat... sose mondtam neki, hogy szeretem, vagy bármit az érzéseimről, nem is tudom hogy lehet ezekről a dolgokról beszélni, még sose tettem. Nagyon elrontottam, de szeretném őt visszakapni! :(

2013. szept. 4. 10:30
 3/3 pirosalma4444 válasza:
Ha ez tényleg így van bizonyisd be hogy szereted...:)
2013. szept. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!