Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van anyanak?
16 eves vagyok,mar majdnem 3 honapja van baratom.O a vilagon a legcsodasabb srac,nagyon bele zugtam:)Mielott ismertem volna,depresszios es ongyilkos hajlamu voltam,de amiota egyutt vagyunk,mintha ujjaszulettem volna.Az a gond,hogy anya szerint ez abszolut nem komoly,es hogy nem is vagyok szerelmes.Meg az elejen megmondta hogy ez is ugy vegzodik majd mint a tobbi(rendszerint 2-3 het utan dobtak),es hogy tudja milyen 16 evesnek lenni,O is volt ennyi idos.Tudom,hogy csak jot akar,de elkeserit hogy nem orul a boldogsagomnak,ha mar anno az Ovenek nem tudott.Hiaba mondom neki,nem hiszi el, hogy ez most tenyleg mas.
u.i.:bocsanat az ekezetek hianyaert,de angol a billentyuzetem
"Meg az elejen megmondta hogy ez is ugy vegzodik majd mint a tobbi(rendszerint 2-3 het utan dobtak)"
itt gondolom meg is dugtak. nem ?
Tisztaban vagyok vele,hogy anya csak vedeni akar,de a noveremmel is ezt csinalta anno,most pedig boldog parkapcsolata van mar 7 eve,es anya meg mindig nem hiszi hogy komoly koztuk.
Elso valaszolo,nem,nem dugtak meg...ha kivancsi vagy,elarulom hogy a sracot,akivel elvesztettem egy halalos baleset erte,kielegito a valasz?
Nincs igaza anyának.
Gondolom nem jósnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!