Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzek késztetést rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek késztetést rá, hogy ezt tegyem a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy új embert és ráadásul még fiú is az illető, rögtön azt érzem, hogy az ujjaim köré akarom csavarni úgy, hogy tetsszek neki, de ez sokszor átfordul abba, hogy nem egyszerűen tetszem nekik, hanem többet akarnak, ne adj isten belém szeretnek. Utána már megijedek, mert én ritkán tekintek rájuk többként, mint barát. Szeretem őket, de a 'csábító hadjárat' során mindig rájövök, hogy szerelmes nem tudnék lenni egyikükbe sem. de Nem azzal van a baj, hogy kimutatják az érzelmeiket. Magamat sem értem és őket sem.. nem akarok nekik fájdalmat. Mintha mélyebb lelki okai lennének hogy ezt csinálom

2014. jan. 1. 19:13
1 2 3 4 5
 31/46 Költőnő? ***** válasza:
50%
olvasd el a mérgező szülőket, hátha segít.
2014. jan. 1. 20:41
 32/46 anonim ***** válasza:
30%

"A "sekélyes lelkemet" pedig nem szükséges elemezgetned, mert hidd el, nem értesz hozzá. "

Akkor elemzem, amikor akarom. Amúgy nincs mit elemezni, mert világos, mint a nap, hogy mi a helyzet.

Egyébként pedig ezt tanulom, bár ez semmit sem jelent, anélkül is látja kb. mindenki.

Viseld el az igazságot, ne próbáld kiforgatni a szavaimat, és fejezd be a szánalmas mentegetőzést, mert csak még értéktelenebb leszel tőle.

Azt pedig nem te fogod elbírálni, hogy én mennyire állok közel a nőhöz, mert

1. Nem én írtam kérdést, ergo nem kérdeztem senkit, pláne nem téged. Te írtad ide a szánnivaló belső világod tartalmát.

"az ujjaim köré akarom csavarni úgy, hogy tetsszek neki,"

Ez a sor árul el mindent, és ezt már nem tudod sem kimagyarázni, sem eltörölni.

2. Nem én vagyok akkora szerencsétlen, hogy szűzr.ibanckodjak, aztán pedig megijedjek. :D

Egy 0 semmi és senki vagy, de ne aggódj, már mondtam, hogy egy idő után senkinek sem fogsz kelleni. Vagy változz meg, vagy élvezd ki a dolgot. Ez a tanácsom, mint nő a n...kislánynak!

2014. jan. 1. 20:56
 33/46 A kérdező kommentje:

Így legyen ötösöm a lottón, hogy azzal jössz, hogy te "ezt tanulod"... hogyha ez tényleg igaz, akkor inkább ne menj tovább abban az irányban, amiben szeretnél, mert kb. a 0-val egyenlő a szaktudásod. A toleranciáról és empátiáról már nem is szólok, ami alapfeltétele ennek a munkának. Ha pedig már megtetted, akkor mélységesen sajnálom, azt aki a karmaid közé kerül, te sokat tapasztalt nő! :DDDD Komolyan, ha annyira kislánynak tartasz engem, magadat pedig olyan okos nőnek, mint ahogyan azt beállítod, akkor nem gondolod, hogy kicsit visszatetsző az okoskodásod, a hangvételed, amit megengedsz magadnak másokkal -ez esetben velem- szemben, illetve az ugrabugrálásod, ahogy védeni próbálod az igazad, engem pedig próbálsz beállítani lelketlen, érzéketlen "férfiak megszédítőjének"... ? Ó, ugyan kérlek. Kissé már meg is bántam, hogy kitöröltettem a kommented, visszajöhetnék olvasgatni, ha épp rossz kedvem van. :D

Egyébként nem mentegetőztem, vagy ha ez annak számít, súlyos tévképed van a mentegetőzés fogalmáról. Én tisztán, világosan leírtam a hibáimat, ezen nincs mit ragozni.

A belső világom tartalma több annál, mint hogy azt ki lehessen írni egy anonim oldalon egy kérdésben, de megkockáztatom, hogy még neked is több... úgyhogy ezzel a mondatoddal megintcsak magadat nevettetted ki.

A szűzr.banc kifejezést látom nagyon kedveled, de korábbi irományaimban már erről is kifejtettem a véleményem. Tudod, annak gondolsz, aminek akarsz, én csak hálát adok a sorsnak, hogy nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve, mint te és hogy akik jól ismernek, tisztában vannak a hibáimmal és az erényeimmel. Illetve az értékrendemmel, ez az oka annak, hogy engem senki nem fog utálni, és soha nem is voltam utáltat tárgya. Biztos vannak akik nem kedvelnek, de nekik szívük joga, gondolom téged aztán mindenki szerethet :DD Jó vicc... mindenesetre aki ilyen apróság miatt pártol el tőlem, arra soha nem is volt szükségem. A többiek pedig a felszín alá látnak, nem úgy mint te.. akinek már most süt a szavairól, hogy megkeseredett és irigy, abban leli örömét, hogy kiforgatja a fiatal lányok szavait, mert ő már igazi nő! :D A szánalmas tanácsaidból pedig nem kérek, egyrészt mert közhelyes hasztalan "tanácsok", másrészt, mert magam is megtudom válogatni a tetteimet.

2014. jan. 1. 21:37
 34/46 anonim ***** válasza:
46%

Nem tartom magam okos nőnek. De annyit tudok, hogy az visz a változás útjára, ha szembenézek azzal, ami vagyok. Nekem is van jópár hibám, de nem ez a téma, mivel nem én jöttem tanácsért erre az oldalra, hanem te. Ha tovább próbálod magyarázni az igazad, és mentegetőzni, kibújni, és belemagyarázni, hogy neked valami iszonyatos mély lelki okod van arra, amit csinálsz, akkor nincs miről beszélni.

Amúgy nevess csak, de aztán meglátjuk, hogy ki döglik meg egyedül.

U.i.: Azzal vagyok toleráns és empatikus, aki tényleg akar változni. Jah, és nem szeret engem mindenki, soha nem is mondtam ilyet, és nem is kell, hogy mindenki szeressen.

Megint csak belemagyarázol mindent az írásomba, ami nem volt ott, mert ha véletlenül is szembenéznél magaddal, akkor darabokra hullanál szét. :) Nagyon édes, ahogy próbálkozol.

2014. jan. 1. 21:44
 35/46 A kérdező kommentje:

Nem tartod magad okos nőnek, de azért úgy csinálsz. Nagy hiba. :(

Én nagyon jól tudom, hogy milyen vagyok, lehet, hogy itt kértem segítséget, de nem azzal kapcsolatban, hogy hogyan változzak meg vagy "milyen vagyok én".. tehát az értelmezési képességed megint csődöt mondott.

Mellesleg, ki akar itt magyarázkodni? Nem vetted még észre, hogy eddig egyszer sem mentegetőztem? Az előző kommentem egésze arról szólt, hogy téged gúnyoltalak, ha nem vetted volna észre. :D Mondtam már, hogy ismerem a hibáim és kész... csak te AKAROD és próbálod úgy beállítani, mintha magyarázkodnék/mentegetőznék és azt hiszed nem veszem észre...

Ha már ott tartunk, hogy ki döglik meg egyedül, biztosíthatlak, az nem én leszek. Ahhoz túl sokan tudják, hogy mennyire becsülendő vagyok. :) (Előre jelzem, ha elkezded leírni, hogy mennyire kételkedsz az utóbbi mondatomban, újfent magadat járatod le, mert semmit nem tudsz rajtam azon a tényen kívül, hogy pár barátzónában lévő fiúval nem tudom mit kezdjek)

Egyébként amiket itt leírtál az utolsó kommentedben, színtiszta felesleges okoskodás volt megint a semmire és rám vetíted ki a mentegetőzést, magyarázkodást, amikor abban a hibába estél, hogy mostmár te próbálod bizonygatni mit miért mondasz. Ergo kettőnk közül te próbálkozol nagyon, de te nem "édesen", hanem sikertelenül. :D

De erre szokták mondani, hogy okos enged, szamár szenved. :)

További szép estét, aztán szorgalmasan nézegesd a kérdéseket, hátha valakit még kitudsz oktatni az "építő jellegű" kritikáiddal, amelyek surmó szavakkal vannak megspékelve. :D

De azért a jövőre nézve az a tanácsom, ha tényleg azt tanulod, amit mondasz magadról, kérlek iktasd ki ezeket a goromba kifejezéseket... egy IGAZI nő nem beszél így. :(

2014. jan. 1. 22:17
 36/46 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező te nagyon szánalmas vagy. O_o

Diamond még szívélyes is volt veled ha így tetszik.

2014. jan. 2. 00:08
 37/46 anonim ***** válasza:
38%

az elején szimpi kis fruska voltál, de minél többet írsz, annál ellenszenvesebbnek és butábbnak tűnsz :(

ez így van a valóságban is? mert akkor nem hiszem, hogy mindenki fejét el tudnád csavarni...érettebbekét nem

én nem tudnálak bántani, de már azzal szívfájdalmat okoznál, ha meglátnám az ?igazi? valódat

2014. jan. 2. 07:43
 38/46 A kérdező kommentje:

37.

Nem fogok bizonygatni semmit, én kiálltam magamért és sajnálatosnak tartom, ha ezért tűnök bárkinek a szemében butának vagy ellenszenvesnek.. :) Szerintem a tettek beszélnek, és én tudatosan soha senkit nem bántottam. Ha kicsit is akarnál a sorok között olvasni, akkor látnád, hogy mit akarok pontosan átadni. És ki az aki támad, ráadásul közönséges módon, úgy hogy az életemről mit sem tud. :/ Ezek a tények, többet nem mondok és nem fogok senkit győzködni az igazamról, mint ahogy eddig sem tettem. A lényeg, hogy Diamond magát minősítette, nem véletlenül lett lepontozva és kitörölve amit írt.

2014. jan. 2. 16:35
 39/46 Költőnő? ***** válasza:

lepontozva nem lett...:(

és kitörölve is csak a cenzúrád miatt:(

csak h egész pontosak legyünk.

2014. jan. 2. 16:41
 40/46 A kérdező kommentje:

Költőnő

Mostmár csak egyet nem értek: eddig milyen alapon állítottad úgy be magad, mintha segíteni akarnál? Tisztán látszik, hogy csak a 'barátnődet' véded, azt hiszitek hogy nagyon bölcs dolgokat mondtatok pedig nem. Kettőtökön kívül mindenki segítő, jóindulatú válaszokat írt és a viselkedésem reális magyarázatát, míg ti ketten csak a tipikus női viselkedést tanúsítottátok: irigykedés, mocskolódás, r.bancozás és egy negatív kép felállítása rólam tudatosan. Még szerencse, hogy nem a ti véleményetek érdekel.:D

Tehát ezeket figyelembe véve nem kérek egyikőtökből sem, és ezen az oldalon ti lesztek az utolsók, akikkel foglalkozni fogok innentől kezdve. Eleinte még értelmesnek tűntél nekem (szemben a sekélyes -már a nevéből is ezt szűröm le- barátnőddel), bár volt egy gyanúm, hogy csak üres, közhelyes szavakkal dobálózól (nem az én kérdésemnél, hanem más kérdések alatti válaszaidnál), de mostmár teljesen beigazolódott amit gondoltam.

Nem is fecsérlek több időt rátok, mert kár lesüllyedni a szintetekre.

2014. jan. 2. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!