Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzek késztetést rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek késztetést rá, hogy ezt tegyem a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy új embert és ráadásul még fiú is az illető, rögtön azt érzem, hogy az ujjaim köré akarom csavarni úgy, hogy tetsszek neki, de ez sokszor átfordul abba, hogy nem egyszerűen tetszem nekik, hanem többet akarnak, ne adj isten belém szeretnek. Utána már megijedek, mert én ritkán tekintek rájuk többként, mint barát. Szeretem őket, de a 'csábító hadjárat' során mindig rájövök, hogy szerelmes nem tudnék lenni egyikükbe sem. de Nem azzal van a baj, hogy kimutatják az érzelmeiket. Magamat sem értem és őket sem.. nem akarok nekik fájdalmat. Mintha mélyebb lelki okai lennének hogy ezt csinálom

2014. jan. 1. 19:13
1 2 3 4 5
 11/46 Költőnő? ***** válasza:

tö-röl-tet-te a válaszod????

MIÉRT???

2014. jan. 1. 19:39
 12/46 A kérdező kommentje:

DiamondEyes

Akkor véleményed szerint minden egyes férfival, akivel baráti kapcsolatban állok le kellene feküdnöm, de legalábbis hitegetnem őket azzal, hogy akármi is lehet köztünk? Lehet, hogy az igazi vérbeli k.urváknál, akik nem hogy az érzelmeiktől nem félnek, de f-szt kergetik a szó szoros értelmében ez csak úgy varázsütésre megy, de nekem azért kell némi érzelem is ahhoz, hogy valakivel személyesebb kapcsolatot teremtsek. Nem fogom visszafogni magam, nem tehetek arról, hogy egyesekből ezt váltom ki. Bűnbakot keresni a legkönnyebb amúgy és engem hibáztatni, de én úgy vagyok vele, hogy inkább nem hitegetek senkit és ha fájdalmas is a férfiaknak, de leszögezem, hogy köztünk nem lehet több. Érdekes módon, eddig csak 1-2 kiváltképp sértődős egyed akadt fent ezen, a többiek tudták kezelni. És enyelgésről szó sem volt, de hát mindenki magából indul ki, ugyebár... :)

A "sekélyes lelkemet" pedig nem szükséges elemezgetned, mert hidd el, nem értesz hozzá. Azt pedig ne boncolgassuk, hogy mi az igazi nő fogalma, mert te attól elég távol állsz, ahogy látom.

Remélem, nagyon nem kapod fel a vizet! sikerekben gazdag új évet! :DDDD

2014. jan. 1. 19:42
 13/46 A kérdező kommentje:
És érdekes módon más tudott értelmes választ adni anélkül, hogy ordenáré kifejezésekkel élt volna a személyemet illetően! (10-es) köszönöm :)
2014. jan. 1. 19:44
 14/46 anonim ***** válasza:
66%
Te tényleg nem vagy normális! A szerelem szuper dolog, de ha te sose tudnál szerelmes lenni, csak bolondítod őket, megérdemelnéd hogy ők is ezt csinálják veled! Ha nem érzel sose szerelmet, akkor csábítást hogyan érzel? Elvégre mindegyiknek érzelmi alapja van! Ha tetszik egy srác, akkor bele tudnál szeretni, ha meg nem tetszik, akkor eleve miért akarod elcsábítani?
 15/46 anonim ***** válasza:
51%
Ezt a cenzúrát, amit csinálsz, kedves kérdező... az első válaszolóknak azért volt némi igaza...
 16/46 Költőnő? ***** válasza:

kérdező, ne bántsd Őt!

lehet h kicsit elvetette a sulykot, de nem írt hülyeséget!:(

olyan nincs, h nem tehetek róla h ezt váltom ki belőlük, hisz Te írtad, h provokálod őket....

17/46 A kérdező kommentje:

17.

Nem bántom őt, én csak úgy próbáltam megfogalmazni a mondanivalómat, hogy kicsit észhez kapjon. Az igaz építő jellegű kritikát (ami lehet, hogy nem ínyemre való, de tudom, hogy igaz) elfogadom, de kedves DiamondEyes-é nem ilyen volt... ha valaki csak a r.bancozással tudja kifejezni a véleményét, az inkább ne is okoskodjon, főleg ilyen témában!

De lek.urvázni a legkönnyebb ...

2014. jan. 1. 19:49
 18/46 Költőnő? ***** válasza:
49%

akkor meg ha nem érzed igaznak magadra nézve, miért zavar?

ignore, kész, továbbolvasol

de h itt megnyirbálod a kommenteket, ne haragudj, de valóban nem szép.

a véleményéhez mkinek joga van

2014. jan. 1. 19:51
 19/46 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Velem is elő szokott fordulni, egyszerűen ilyen a személyiségem, tényleg odafigyelek rá, mosolygok, kedves vagyok, beszélgetünk (mert egyszerűen van, amit jobb fiúkkal megbeszélni) és máris többet képzelnek bele az egészbe. Én mindig el szoktam ejteni pár megjegyzést a legutóbbi randijaimról, hogy érezzék, már "foglalt" vagyok. Jobb tisztázni az ilyesmit az elején. Most is van egy régi fiúbarátom, aki nem bánná, ha több lenne köztünk, de totálisan a barátzónában van, mintha a testvérem lenne, neki is mindig beszámolok az aktuális hódításaimról, hogy ő se kerüljön kényelmetlen helyzetbe azáltal, ha visszautasítanám, így legalább nem próbálkozik.
2014. jan. 1. 19:53
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es válaszoló vagyok. Ha nem szeretnéd, hogy sokan neked essenek, írhatnál példákat arra, hogy mit teszel akkor, amikor késztetést érzel arra, hogy egy fiút az ujjaid köré csavarj.

Konkrét példák hiányában nehéz megmondani, hogy ez tényleg valami perverzió nálad és rá is játszol, vagy pedig csak egyszerűen szép vagy, de nem csinálsz semmi különöset azon kívül, hogy létezel. :D

2014. jan. 1. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!