Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek késztetést rá, hogy ezt tegyem a fiúkkal?
nem nem és nem!
nem kellenek a játszmák!
ha érzed h a másik többet akar, nem célozgatni kell, hanem rávilágítani, h NEM.
Olvassátok Ti egyáltalán hány srác ír ki ide nap mint nap pont ilyen kérdéseket?!
Néha valóban elég egy pár kedves szó vagy érdeklődés, de ennek nagyon gyorsan érdemes és kell is a nyakára taposni!
Nem kínozzuk a másikat, az áldóját! :(
hasonló szituban nektek h esne?!
A 10-es válaszoló vagyok. Ha nem szeretnéd, hogy sokan neked essenek, írhatnál példákat arra, hogy mit teszel akkor, amikor késztetést érzel arra, hogy egy fiút az ujjaid köré csavarj.
Konkrét példák hiányában nehéz megmondani, hogy ez tényleg valami perverzió nálad és rá is játszol, vagy pedig csak egyszerűen szép vagy, de nem csinálsz semmi különöset azon kívül, hogy létezel. :D
21. azért nem szeretnék példákkal dobálózni, mert a végén még megkapom hogy nem csak szűzr.banc vagyok, hanem egy nagyképű, beképzelt rib.nc is :D ...
Attól függ mi számít rájátszásnak? Ennek ezerféle összetevője van, ha az igaz rám, amit utóbb írtál és ezenfelül még kedves is vagyok velük, de szoktam csipkelődni (ezt is flörtnek veszik) és mosolygok, meg hasonlók, akkor ennyi erővel ez is rájátszás, viszont most akkor döntsem el, hogy ülök a sarokban mint egy szobanövény és rá sem nézek egy fiúra se, nehogy a végén többet érezzenek vagy inkább legyek olyan, amit leírtam és viselem a következményeket. Szerintem alapból van a lényemben/viselkedésemben valami flörtölős, de ilyen vagyok, nem tehetek róla. Még így is inkább abba a kategóriába sorolnám magam, aki nem tesz semmi különöset. Tehát ez van, lehet utálni.
Költőnő
Azért nem tűrtem a kommentjét, mert ha valamit nem tartok valósnak rám nézve, azt nem viselem el sem ezen az oldalon, sem a való életben. Mindig kiállok magamért, és nem szeretem ha valaki mocskolódik vagy rosszindulatú megjegyzéseket tesz alaptalanul. Sajnálom.
22. (Költőnő)
Ez jogos és elismerem, nem is célom a kínzás... hisz nem tudatosan csinálom. De tényleg bántudatom van emiatt, ezért is tettem fel a kérdést.. jelenleg is van olyan az életemben, aki többet szeretne, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elmondjam neki, hogy felejtős, mert félek, hogy megbántanám nagyon.
nem tűröd Diamond kommentjét, pedig Te is elég egyoldalúan látod a dolgot. :(
csipkelődni persze szabad, csak nem mindegy, h miként és mikor:(
tudod, van egy mondás:
okos ember tudja mit kell mondani, a bölcs pedig tudja, mit kell mondani, de azt is, mikor kell hallgatni
nem tudom, érted e a lényegét, bár egyre inkább kételkedem benne.
a végén az jön le h az összes pasi hülye, Te pedig mindig helyesen cselekszel.
VISZONT.
1,Akkor nem értem a kérdésed
2,Olyan nagyon ritkán van, h körülöttem mki hibás, csak én nem.
lehet, h most Te erre azt mondod, h ez a Te esetedben nem így van, de nekem a kommentjeidből eléggé ez jön le.
Mkiét töröltetted, aki ellentétes álláspontot képviselt.
Csodálkozom, h az enyémek még itt vannak :(
nem tűröd Diamond kommentjét, pedig Te is elég egyoldalúan látod a dolgot. :(
csipkelődni persze szabad, csak nem mindegy, h miként és mikor:(
tudod, van egy mondás:
okos ember tudja mit kell mondani, a bölcs pedig tudja, mit kell mondani, de azt is, mikor kell hallgatni
nem tudom, érted e a lényegét, bár egyre inkább kételkedem benne.
a végén az jön le h az összes pasi hülye, Te pedig mindig helyesen cselekszel.
VISZONT.
1,Akkor nem értem a kérdésed
2,Olyan nagyon ritkán van, h körülöttem mki hibás, csak én nem.
lehet, h most Te erre azt mondod, h ez a Te esetedben nem így van, de nekem a kommentjeidből eléggé ez jön le.
Mkiét töröltetted, aki ellentétes álláspontot képviselt.
Csodálkozom, h az enyémek még itt vannak :(
Egyrészt: Úgy gondolom, ebben a helyzetben nem én vagyok az, akinek hallgatnia kell (és nyelni).
Másrészt a fiúkra vonatkozóan: ha jobban megfigyeled, pont azt hangoztatom (ha csak látenesen is) hogy magamat tartom részben hibásnak, hisz valameddig hagyom "elfajulni" a dolgokat és csak később mondom meg hányadán állunk, DE másrészről szerintem jó, hogy én legalább megmondom, mert valljuk be, ezt sok lány nem teszi meg.. és itt jön a fiúk oldala: tudom, hogy rossz annak a párnak, aki ezt nem tudja elviselni és megsértődik, de úgy érzem részükről ez nem teljes mértékben jogos. Nem mondtam egyetlen szóval sem, hogy én mindig helyesen cselekszem, mert belátom a hibáim.
A te kommentjeid azért vannak még itt, mert ahogy látom nem a rosszmájúskodásra épülnek és arra, hogy mindennek elhordj, hanem próbálsz (ha nem is akkora empátiával, amit sajnálok, mert néhol szűklátókörűségnek érzem) segíteni és ezt kultúráltan teszed.
10-es válaszoló vagyok. Ha a srácnak valóban komoly szándékai vannak, és hajlamos arra, hogy beléd szeressen, akkor nem szabad játszani vele. De ha ez nem áll fent, és igazából mindketten tudjátok, hogy hiába udvarol neked, akkor lehet ilyesmivel játszani.
Nekem volt dolgom ilyen lánnyal, aki internetes társkeresőre azért regisztrált, hogy érezze a népszerűséget. Randiztunk is többször, valóban bombajó csaj volt, jól is éreztük magunkat, egy pillanatig el is hittem, hogy lesz belőle valami, aztán amikor láttam, hogy a facebook falán ezrével lájkolja mindenki még a legkisebb rezdülését is, akkor jöttem rá, hogy mire ment ki a játék. :D
Rosszul esett, de azért túléltem, és miután erre rájöttem, egy ideig még továbbra is udvaroltam neki, hagytam, hadd élvezze. Ez ment 1-2 hétig, aztán amikor meguntam, töröltem az ismerőseim közül, azóta nem beszélünk.
Lehet, hogy perverz vagyok, de az az 1-2 hét is jó volt, valahol még élveztem is az egyoldalú bókolgatást :)
Kedves Kérdező, lehet, hogy neked is egy hasonló udvarlót kellene keresned, aki nem bánja, hogy köztetek nem lehet más, csak plátói rajongás. Adj fel egy ilyen hirdetést egy társkeresőn, még az is lehet, hogy találsz valakit.
leírtam fentebb egy korábbi kommentemben,h ilenkor mi célravezető sztem
illetve amikor én túlkompenzálok, ezt szoktam tenni, nekem eddig bevált
Költőnő? nevű felhasználó válasza:
elképzelhető h gyermekkorodban nem kaptál elég megerősítést és így kompenzálsz
amit ilyenkor érdemes tenni. Megnézni, mi váltja ki ezt nálad.
Mi maga a folyamat
Mit érzel közben
Mi történik, ha ez nem a vártnak megfelelően alakul
ha ezek megvannak, lehet tenni ellene
ez volt az
30. sok megerősítést kaptam és kapok is folyamatosan a családomtól, a környezetemtől, idegenektől.. mindenkitől
ennek ellenére önbizalomhiányom volt sokáig (mostmár talán nincs) úgyhogy a kompenzáció lehet, hogy igaz
28. Semmiképp sem akarok magamnak rajongót. Ha valakinek tetszem és udvarol, az oké. De azt nem szeretném, hogy fejvesztetten rohanjon utánam, a bókolás pedig valami miatt rossz érzéseket kelt bennem.
Szerelemben (ami már nem összekeverendő az itt leírt játszadozással) is mindig a velem egyenrangú félt kerestem, akivel nem lehet játszadozni, mert ugyanolyan komolyan gondolkodik, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!