Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzek késztetést rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek késztetést rá, hogy ezt tegyem a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy új embert és ráadásul még fiú is az illető, rögtön azt érzem, hogy az ujjaim köré akarom csavarni úgy, hogy tetsszek neki, de ez sokszor átfordul abba, hogy nem egyszerűen tetszem nekik, hanem többet akarnak, ne adj isten belém szeretnek. Utána már megijedek, mert én ritkán tekintek rájuk többként, mint barát. Szeretem őket, de a 'csábító hadjárat' során mindig rájövök, hogy szerelmes nem tudnék lenni egyikükbe sem. de Nem azzal van a baj, hogy kimutatják az érzelmeiket. Magamat sem értem és őket sem.. nem akarok nekik fájdalmat. Mintha mélyebb lelki okai lennének hogy ezt csinálom

2014. jan. 1. 19:13
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
:D dobom a zöld kezeket!
2014. jan. 1. 19:17
 2/46 Költőnő? ***** válasza:
46%
ha nem akarod, ne tedd. Fejben dől el minden
2014. jan. 1. 19:18
 3/46 anonim ***** válasza:
Megtennéd velem is? :D
2014. jan. 1. 19:22
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy lehetséges magyarázat: a szexualitásnak és a testednek hatalma van, amit még csak most próbálgatsz.
2014. jan. 1. 19:23
 5/46 A kérdező kommentje:

gondolom az első kommentelők azért írták, azt amit, mert azt gondolják, amit te 6.

de nem a testemmel érem el ezt náluk, megtehetném azzal is, de nem mutogatom magam és hasonlók, én csak magamat adom és kedves vagyok aztán ez lesz belőle

2014. jan. 1. 19:25
 6/46 A kérdező kommentje:
bocs 7nek ment
 7/46 A kérdező kommentje:
#6. ne akard :)
 8/46 Költőnő? ***** válasza:
75%

elképzelhető h gyermekkorodban nem kaptál elég megerősítést és így kompenzálsz

amit ilyenkor érdemes tenni. Megnézni, mi váltja ki ezt nálad.

Mi maga a folyamat

Mit érzel közben

Mi történik, ha ez nem a vártnak megfelelően alakul

ha ezek megvannak, lehet tenni ellene

2014. jan. 1. 19:31
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a testeddel éred el, akkor gondolom simán csak azzal, ahogy mosolyogsz rájuk, kedves vagy, esetleg néha öntudatlanul is eleresztesz egy-két olyan megjegyzést, amit könnyen félreértelmezhetnek. "Incselkedsz velük", de nem közönséges módon.

Szóval azért vonz, mert ezzel a saját egódat építgeted, magabiztosságot ad, hízeleg, hogy egy fiút simán az ujjad köré csavarsz pusztán azzal, ahogy viselkedsz.

Aztán megszólal a bűntudatod, és rájössz, hogy ez nem helyes dolog. Szerintem így működik.

2014. jan. 1. 19:33
 10/46 anonim ***** válasza:
Hiába mész sírni a moderátoroknak, akkor is az igazság igazság marad. :) Jah, és ez is csak azt igazolja, amit leírtam. Nem bírod elviselni az igazságot, mert rettegsz magadtól, ezért inkább törölteted. :P Vicces nézni.
2014. jan. 1. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!