Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek késztetést rá, hogy ezt tegyem a fiúkkal?
gondolom az első kommentelők azért írták, azt amit, mert azt gondolják, amit te 6.
de nem a testemmel érem el ezt náluk, megtehetném azzal is, de nem mutogatom magam és hasonlók, én csak magamat adom és kedves vagyok aztán ez lesz belőle
elképzelhető h gyermekkorodban nem kaptál elég megerősítést és így kompenzálsz
amit ilyenkor érdemes tenni. Megnézni, mi váltja ki ezt nálad.
Mi maga a folyamat
Mit érzel közben
Mi történik, ha ez nem a vártnak megfelelően alakul
ha ezek megvannak, lehet tenni ellene
Ha nem a testeddel éred el, akkor gondolom simán csak azzal, ahogy mosolyogsz rájuk, kedves vagy, esetleg néha öntudatlanul is eleresztesz egy-két olyan megjegyzést, amit könnyen félreértelmezhetnek. "Incselkedsz velük", de nem közönséges módon.
Szóval azért vonz, mert ezzel a saját egódat építgeted, magabiztosságot ad, hízeleg, hogy egy fiút simán az ujjad köré csavarsz pusztán azzal, ahogy viselkedsz.
Aztán megszólal a bűntudatod, és rájössz, hogy ez nem helyes dolog. Szerintem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!