Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de nem úgy, vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem úgy, vele akarom, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Barátom van másfél éve. A kapcsolat elején semmi udvarlás, csak fejest ugrottunk :) Az első komoly kapcsolata vagyok, a srác maga a tökély, megértő, kedves, türelmes... És szeret engem. Nemrég beszélgettünk, hogy szerinte magasabb szintre léptünk, mert mi már nem szerelemből szeretjük egymást, hanem szeretjük egymást, és ez sokkal nagyobb kötődés, mint a szerelem. Ezzel teljesen egyet is értek, mert szeretem őt, vágyom rá, hiányzik, akarom, kívánom, élvezem minden percét amit vele tölthetek el.

Mindez körülbelül egy hónapja megváltozott.

Megismerkedtem egy fiúval. Először csak beszélgettünk, és elkezdtem vonzódni hozzá, és ő nem tudja hogy van barátom. Udvarol, kedveskedik, bókol... Találkoztunk, és meg akart csókolni, de elfordítottam a fejem, mire kérdezte, hogy mi a baj? mondtam hogy ezt most ne, még korai... Ennyiben maradtunk, beszélgettünk tovább :)

Nem tudom mi zajlik most le bennem... Ez talán csak egy hullámvölgy, hogy vacillálok, hogy talán nem szeretem? Ő szeret engem... Mindennél jobban, és ezt látom is rajta. Talán olyan szinten szeretem, hogy sosem akarnék neki rosszat. Nem akarom hogy szomorú legyen, hogy sírjon. Hogy eltemesse mindazt amin keresztül mentünk... Rengeteg mindent köszönhetek neki... Még most is küszködök a sírással ahogy ezeket a sorokat írom. Csak vele tudom elképzelni az életem, csak neki tudnék az oltárnál igent mondani, csak az Ő kezét fognám a kórházban... Csak Vele öregednék meg :)

Mi van most velem? Mi történik? Már nem szeretem úgy mint az elején? Mit tegyek, mondjam el neki? Beszéljük meg? Mit lehet tenni hogy felszítsuk a tüzet?

L

2013. dec. 31. 00:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Holnap (vagyis ma) akarok vele beszélni :) valahogy már nem kívánom, nemtudom... pedig mindig feldobtam őt valamivel :) mondjuk új fehérneműkkel :) de ő is tehetne valamit... :S
2013. dec. 31. 02:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Így már kicsit más a helyzet, lehet, h tényleg a 7. válaszolónak van igaza...
2013. dec. 31. 08:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Ugyan ez történt velem is, ugyan ezeket mondta rólam is a barátnőm, és így ért véget, így dobott ki.

Tömören akkor összegezzük: A srác túlságosan szeret, ha hasonló mint én, akkor biztos elképzeltétek milyen lenne a jövőtök együtt, és beszélgettetek ilyenről, még ha nem is gondoltátok teljesen komolyan :)

Ez tipikusan az a rész, amit mi baszunk el férfiak, túlságosan kimutatjuk az érzéseinket, túlságosan szeretünk valakit, nagyon kötődünk hozzá.

Ebben pedig már nincs kihívás, gondolom te is fiatal vagy még, és egyszerűen meginogtál, vágysz az újdonság egy kis bizonytalan felé.

Ez a srác pedig pont olyan mint én, szívesen leélni az életét az elsővel, nem keresgélne tovább, jól érzi magát melletted, megkedvelt, szeret, és neki ennyi bőven elég! Nem érdekli, hogy esetleg más iránt többet érezhetne :)

Egyébként ez nem csak a férfiakra jellemző :)

Szexualitásra visszatérve, ne mond neki hogy "unalmas", csak próbáljatok ki új pózokat, vegyél esetleg egy szexi szőrmés bilincset, vigyél valami plusz színt bele. Ne beszélj róla, hanem tegyél érte! Ezt nem kell megbeszélni :)

2013. dec. 31. 11:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Én kb ugyanebben a helyzetben voltam.

9 éve ismertem meg a páromat, 5 évig voltunk úgy együtt,h együtt is éltünk,de aztán a szerelem átváltozott szeretetté. Megbeszéltük,h külön utakon folytatjuk,de a mai napig tartjuk a kapcsolatot,mert valahogy mégsem bírjuk elengedni egymást. Annyira szeretem még mindig,h beleőrülnék ha valami baja esne vagy bánata lenne! Azt érezzük mindketten,h nekünk egymás mellett a helyünk mert mi tudnánk egymásra vigyázni egész életünkben,de akkor le kell mondjunk arról az ezer fokon égő szerelemről amit mástól még megkaphatunk. Meg hát ugye már el sem tudjuk képzelni egymással a szexet. Nagyon furcsa helyzet ez. De ez csak nagyon erős szeretet!

Beszélj a barátoddal,el kell mondanod neki az érzéseidet. Lehet,h fájni fog neki,de ha így érzel,ne húzzátok egymás idejét!

2013. dec. 31. 11:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Még valami, mivel számára a szex tökéletes, ezért nem tesz semmit! Mindenkinek másak az igényei, annak a félnek kell tenni valamit, aki "elégedetlen". Neki honnan kéne tudnia, hogy te többre vágynál?

Lehet úgy érzi, hogy számodra ennyi is tökéletesen elég :)Te próbáld rávezetni az új pozíciókra, vagy vegyél egyéb játékszert, dobd fel amivel szeretnéd :)

2013. dec. 31. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem secret89 nagyon jókat ír. Kérdés, hogy ilyen esetben mit tehetne a férfi? Vagy eddig hogy kellett volna viselkednie, hogy ne jussanak el idáig?
2013. dec. 31. 14:12
 17/19 A kérdező kommentje:

Csak vele tudnék elképzelni mindent, és az a hülye érzésem van, hogy nem tudnék nélküle élni, de meg kellene próbálnom... Érti ezt valaki rajtam kívül???

Ma elmondtam neki. Teljesen tanácstalan, nem tudja mi legyen, hogyan tovább, és én sem tudom...:SS

2014. jan. 1. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Én ebben a történetben csak azt nem értem, hogy miért tagadtad le a másik srác előtt, hogy barátod van? Annyira szégyenled vagy micsoda? Ha tudná h tabu vagy, akkor nem flörtölgetne veled annyira...
2014. jan. 1. 18:07
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem szégyenlem, nem arról van szó. Ez a srác olyan kísértés, aminek nem tudok ellenállni. Beszélgetünk, és... nem tudom...

Ez már nem az első "hullámvölgyem" a párommal szemben... De akkor túléltük, és együtt vagyunk, de...:S

2014. jan. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!